Dator > AGP kompatibla moderkort

 • AGP kompatibla moderkort


 • Ett AGP (Accelerated Graphics Port) kan du koppla in en video anslutning till datorns moderkort. . Dessa är vanligtvis hög hastighet anslutningspunkter, och de hjälper datorn bättre visa och köra 3D-grafik. Men innan du kan installera en av dessa enheter måste du se till att datorns moderkort är kompatibel med enheten. Du kan behöva byta ut den förinstallerade moderkort för en som kommer att arbeta med AGP.

  4CoreDual-VSTA

  Detta moderkort kommer installeras med VIA PT880 Ultra på norra bron och VIA VT8237A på södra bron, och dessa chipsets tillåter dig att köra AGP-grafik. Den stödjer även PCI (Peripheral Component Interconnect) Express, och det har en dual core-processor, vilket betyder att den består av två enskilda kärnor. Det betyder att ditt system kan göra dubbelt arbete av en standard enda processor. Den är kompatibel med Windows Vista, och det kommer med 2 SerialATA (Advanced Technology Attachment eller SATA) 1,5 Gb /s (gigabyte per sekund) anslutningar. Andra inslag i 4CoreDual-VSTA omfatta moderkort fyra USB (Universal Serial Bus) portar och HD (high-definition) 7. 1 kanal pluggar för ljud. Den har också mus, tangentbord, seriell, parallell och LAN (Local Area Network) hamnar.

  ECS P4M800Pro-M

  ECS P4M800Pro-M LGA 775 VIA Micro ATX (Advanced Technology Extended) Intel moderkort är kompatibel med enkla och dubbla processorer, och den kan rymma upp till 2 GB minne arkitektur. Detta moderkort ger dig möjlighet att behålla äldre komponenter från dina tidigare moderkort, inklusive ditt grafikkort och RAM (Random Access Memory). Den levereras med en 4x/8x AGP och tre PCI-platser. Andra funktioner inkluderar 2 1,5 Gb /s SATA och 2 PATA (Parallell Advanced Technology Attachment) kontakter. Det är också kommer förinstallerad med LAN och ljud chips, och fyra USB 2. 0-portar. Moderkortet är skalbar, vilket innebär att du kan lägga till funktioner för att det ska dina behov förändras i framtiden.

  4CoreDual-SATA2

  Detta moderkort ger dig möjlighet att installera upp till 2 GB minne, och det kommer med 2 DDR DIMM (double data rate synkron dynamic random access memory) kortplatser. Det kommer förinstallerade med en AGP 8X och 1 PCI Express Graphics platser. Det använder VIA PT880 Pro och PT 880 Ultra uppsättning av flis, och det kommer installeras med Intel Core 2 Quad-processor. En quad core processor levereras med fyra enskilda kärnor. Den 4CoreDual-SATA2 är kompatibel med Windows Vista, och det har 2 SATAII 3,0 Gb /s anslutningar och 4 USB 2. 0-portar. Den har också HD 7. 1-kanals uttag för ljud.


Previous:nothing Next:kompatibla moderkort för AMD Athlon

Relaterade artiklar


 • hur till vända din dator till en satellit-tv
 • hur du uppdaterar en Phoenix-Award BIOS
 • Varför är dual core processorer långsammare än enstaka core processorer?
 • hur man kan kontrollera för maskinvaruproblem
 • hur man byter moderkortet i en Toshiba laptop
 • hur man överklockar en AMD X2 3800 +
 • instruktioner för överföring av Zune låtar till en dator
 • Hur du använder HP Pavilion tx 1000 webcam
 • ett allvarligt fel under installationen av en Logitech mus
 • hur du optimerar RAM för Internet Explorer 7