typer av dator mikrofoner
Dator > typer av dator mikrofoner

 • typer av dator mikrofoner


 • En del datoranvändare har lättare att delta i rösten chattar eller videoklipp än att skriva ett meddelande till dem med vilka de kommunicerar, medan andra kan använda sina datorer för att utföra samtal istället för traditionella telefonitjänster . Dessa användare, tillsammans med proffs som telecommute, hittar en dator mikrofon användbar eller till och med avgörande för deras verksamhet. En av flera typer av dator mikrofoner kan passa deras behov.

  Headsets

  Dator-headset ingår hörlurar som användaren kan höra ljudet från datorn samt en mikrofon som användaren kan använda för att skapa ljudingång. Typiska analoga headset innehåller två 3,5 mm pluggar, samma typ av kontakt som vanliga hörlurar till, att användaren infoga i ljudingång och-utgång på sin dator. Eftersom kontakterna är separata, kan användaren använda mikrofonen utan hörlurar och vice versa. Konsumenterna kan också köpa USB-headset som ansluts via datorns USB-port och överföra ljuddata digitalt.

  Stand Alone

  Fristående mikrofoner vila på en bas som sitter på användarens skrivbord. Dessa mikrofoner tenderar att ha en lång och smal utseende. Denna typ av mikrofon tenderar att producera mer vitt brus än headset mikrofoner och ljuset mönster kan lätt förlora balansen om någon eller något gupp enheten. Vissa fristående mikrofoner kan omfatta en mekanism för att montera mikrofonen till datorn så att den inte sitta på skrivbordet och en del har justerbar höjd. Generellt fristående mikrofoner ansluta till datorn med 3,5 mm kontakt.

  Webbkamera Mikrofoner

  Många företag som gör webb kameror för datorer också tillverka modeller som innehåller mikrofon förmåga. Konsumenterna kan köpa denna typ av tillbehör istället för att köpa båda produkterna separat. Dessa kombination enheter spara utrymme på användarens arbetsplats och är särskilt användbart för videochattar och samtal. Många av dem fästa till toppen eller sidan av datorskärm med en klämma så att Webcam ansikten användaren fånga ljud och video. Dessa är också digitala enheter som är beroende av USB-porten i kontakt med användarens dator.

  Inbyggda mikrofoner

  Vissa datorer och bärbara datorer, inklusive alla Mac-datorer, har inbyggda mikrofoner som inte kräver några extra inköp eller installation. Användare kan rådgöra med sin dator manuellt för att avgöra om det innehåller en inbyggd mikrofon. Datorer som inte har en inbyggd mikrofon kan ha en eller flera små hål placerad nära toppen eller botten av skärmen och eventuellt en mikrofon bilden för att indikera om produkten. Användare som önskar högre kvalitet ljudingång kan ändå vilja köpa en extern mikrofon för användning med sina datorer.


Previous:nothing Next:hur man konfigurerar Linksys switch

Relaterade artiklar


 • hur man patch en Ethernet nätverkskabel sladd
 • vad är en RAID-drivrutinen?
 • ersätta hårddisken i en Fujitsu LifeBook
 • vad betyder ett överspänningsskydd skydda mot?
 • hur man byter logikkortet på en PowerMac G4 867 MHz
 • hur man kan återställa partitioner på en Toshiba Tecra A7-s612
 • hur man konfigurerar Linksys switch
 • Hur man använder en Pocket Media nav
 • hur man överklocka Intel Core 2 Duo E6300
 • felsökning av en Hewlett-Packard