Dator > hur man bygger de hetaste gaming dator

 • hur man bygger de hetaste gaming dator


 • Som datorspel blir mer innovativa, hårdvarukraven ökar exponentiellt. En PC köpte för två år sedan kommer troligen att ha problem med att köra det senaste inom PC-spel på högsta inställningarna. För att få den bästa upplevelsen datorn spelarna behöver en dator byggd med detta syfte i åtanke. Som hårdvara priserna har gått ner, bygga upp ett system datorspel är mer prisvärd än någonsin

  Du behöver:.
  Datorväska
  Moderkort.
  Processor.
  Minne.
  Grafikkortet.
  Hårddisk.
  Optiska enheten.
  Ljudkort.
  Monitor.
  Högtalare.
  Tangentbord och mus.


  1.
  Välj en dator ärende till huset systemet. Det enda att uppmärksamma med dator fall är formfaktor. Formuläret faktor är storleken i målet, och motsvarar storleken på de använda moderkortet. De mest populära formfaktorn är ATX Miditower. Detta är storleken på de flesta moderkort på marknaden.
  2.
  Hitta ett moderkort av motsvarande formfaktor med fallet valt tidigare. Köpa ett moderkort som erbjuder gott om expansionsplatser efter tillägg av komponenter, och har rätt uttag typ för den avsedda CPU göra. Montera moderkortet i målet med de medföljande skruvarna och montering inlägg. Anslut strömkablarna från fallet är strömmen till moderkortet.
  3.
  Välj en processor som matchar den typ moderkort socket. Generellt användare köpa moderkortet och processorn tillsammans, för att säkerställa sockeltyp matcher. Processorn är en av de viktigaste komponenterna som bestämmer funktionerna i spelsystemet. Köp som high-end av en processor som du har råd. Sätt i processorn i CPU uttaget på moderkortet.
  4.
  Lägg till minne i systemet. Mängden RAM-minne är en annan komponent som har en direkt påverkan av spelprestanda. Eftersom minnet är billigt, lägga till så mycket RAM som pengar ger. Sätt in RAM i minneskortplatsen av moderkortet.
  5.
  Välj ett grafikkort för systemet. Grafikkortet är den enskilt viktigaste komponenten i spelsystemet. Dagens spel är grafikintensiva. Hitta ett grafikkort som har utmärkt grafik rendering kapacitet och hög grafikminne. De två branschledande företag är Nvidias GeForce och ATIs Radeon. Sätt in grafikkort i en PCI Express-kortplats på moderkortet.
  6.
  Få en hårddisk för systemet som erbjuder snabb tillgång till data och mycket förvaringsutrymme. Hårddisken spelar en sekundär roll på spel systemets prestanda. Ju snabbare en dator kan komma åt data från hårddisken, desto snabbare resultat. Välj en modell som erbjuder hastigheter på 7. 200 varv /min med en SATA 3,0 Gb /s-gränssnitt. Montera hårddisken till enhetsfacket i datorns hölje och sätt på SATA-kabel och nätkabel till enheten.
  7.
  Lägg till ett ljudkort till systemet. Många användare väljer att hålla fast vid den inbyggda ljudfunktioner av moderkortet. Seriösa spelare borde få en add-on ljudkort. Inte bara en add-on ljudkort ger en överlägsen ljudupplevelse, även frigör processorn för att minska belastningen på systemet. Sätt in ljudkortet i en ledig PCI-plats på moderkortet.
  8.
  Köpa en stor LCD-skärm. Datorspel är till stor del en visuell upplevelse. Att ha en stor bildskärm med snabba svarstider, hög täckförmåga och full 1080p-video förhöjer den erfarenheten. Anslut bildskärmen till grafikkortet på datorns baksida fallet.
  9.
  Montera en optisk DVD-enheten i enhetsfacket och anslut enheten kablar. Slutligen ansluter mus, tangentbord och högtalare. Dessa komponenter är mindre kritiska till systemet, så att välja billig alternativ kan spara lite pengar. När bifogas, spelsystemet är klar.


Previous:nothing Next:problem med viloläge och övervakar

Relaterade artiklar


 • hur man bygger ett Pro Tools HD system
 • ett allvarligt fel under installationen av en Logitech mus
 • Hur man monterar en iso-avbild till en USB-enhet
 • hur man demonterar en HP ze4220
 • hur man skriver ut vertikala etiketter
 • Pentium D 2800 specifikationer
 • problem med viloläge och övervakar
 • hur man sätter in en tom CDR
 • hårddisk dataförlust och återställning i Windows 2000 137gb
 • min HP LaserJet 5SI: Vista kan inte ansluta till skrivaren