Dator > hårddisk dataförlust och återställning i Windows 2000 137gb

 • hårddisk dataförlust och återställning i Windows 2000 137gb


 • Data förlorade på Windows 2000 hårddiskar som är större än 137 GB i storlek kan återvinnas genom att använda någon av ett antal data återvinning programvara verktyg eller genom att skicka enheten till en professionell dataräddning labb. Dataförlust ofta på Windows 2000-system som har en stor hårddisk installerad utan Service Pack 3 eller senare, vilket gör att LBA (stora block access) läge av diskåtkomst. Detta är ett dokumenterat problem som Microsoft har lösts genom installation av Service Pack 3 eller senare

  Du behöver:.
  Windows 2000-dator med en hårddisk större än 137 GB och informationen går förlorad.
  USB-hårddisk adapter.
  Fungerande dator med Windows 2000 eller nyare operativsystem.
  Lagringsplats för säkerhetskopiering och återställning av data, t. ex. en USB-hårddisk, intern enhet eller USB-minne.
  Data återvinning programvara eller tillgång till professionella uppgifter återvinning labb.

  Data Recovery


  1.
  Sluta använda dator och slå ner så snart som uppgifter förlust eller korruption märke till den bästa chansen att fullständiga uppgifter återhämtning. Eventuell vidare användning av datorn kommer att minska möjligheterna till återvinning av skadade eller förlorade data.
  2.
  Anslut USB-hårddisk adapter till fungerande dator med Windows 2000 eller nyare operativsystem installerat och följ anvisningarna för att installera alla nödvändiga drivrutiner för nätverkskortet.

  3.
  Installera ett data paket återvinning programvara såsom en av de paket som listas i de resurser som i den här artikeln på fungerande dator genom att sätta i skivan och följa anvisningarna eller genom att ladda ner installationsfilen, rinnande den och följa anvisningarna.
  4.
  Anslut hårddisken från Windows 2000-dator med förlust av data eller korruption till USB-hårddisken adapter på fungerande dator och bifoga en nätanslutning till enheten. Avbryt de uppmaningar som dyker upp.
  5.
  Kör data återvinning programvara på enheten som har dataförlust och spara alla återskapade filer till den externa USB-hårddisk, intern enhet eller USB-flash- enhet för senare användning.

  lösa de 137 GB Barrier


  1.
  tillbaka hårddisken i Windows 2000-system som har problem.
  2.
  installera alla tillgängliga uppdateringar för Windows inklusive Service Pack 3 för Windows 2000 eller Service Pack 4 för Windows 2000 genom att gå till Windows Update som finns under Program i Start-menyn. Starta om datorn efter installationen av uppdateringar och återvända till Windows Update och kontrollera om det finns fler uppdateringar. Upprepa denna process tills det inte finns några uppdateringar som efter en omstart, som kan ta flera försök, eftersom vissa uppdateringar är en förutsättning för andra uppdateringar och vissa uppdateringar kan installeras endast av dem själva.
  3.
  Kör Diskhantering finns i Datorhantering applet som finns under Administrationsverktyg i Kontrollpanelen.
  4.

  Högerklicka på den primära hårddisken och konvertera det till en dynamisk disk. Högerklicka på fritt utrymme än de 137 GB formaterad område på hårddisken och välj Skapa ny partition. Klicka på Skapa disklänkande volym och lägga till den volym som den nuvarande primär partition på enhet C.

  tips och varningar


 • När du installerar Windows 2000, hjälper det att först installera till en partition som är mindre än gränsen på 137 GB genom att skapa en 100 GB stor partition och formatera den och sedan lägga den disklänkande volymen senare efter Service Pack-och säkerhetsuppdateringar har installerats. Windows 2000 stöder upp till en 2 TB volym storlek.
 • Om det finns känsliga eller viktiga data på hårddisken, kontakta en fackman labb uppgifter återvinning i stället för att försöka återställa data med programvaran. Var extremt försiktig när du hanterar hårddisken eller under arbete inuti datorn, eftersom enheten är statisk urladdning känsliga liksom känsliga för skador från kraftiga vibrationer, slag, stötar, värme och kyla och rörelse när du kör.

Previous:nothing Next:historia termisk skrivare

Relaterade artiklar


 • hur du flyttar skärmen på en bärbar dator
 • Hur skapar jag en virtuell seriell port på min dator?
 • hur man byter en bärbar hårddisk
 • Dell Dimension 4550 komponenter
 • min HP LaserJet 5SI: Vista kan inte ansluta till skrivaren
 • hur man skriver ut vertikala etiketter
 • hur du gör din skrivare trådlöst med Netgear
 • hur du uppdaterar en Phoenix-Award BIOS
 • hur man uppgraderar en Tablet PC
 • Toshiba A10 specifikationer