Dator > Hur du ser på hd på en dator

 • Hur du ser på hd på en dator


 • Många av dagens mest populära tv-nät sänder sina program i antingen 720p eller 1080i högupplöst format. There finns ett antal olika sätt att titta på din favorit HD-tv-program och filmer på datorn med hjälp av olika digitala videotjänster.

  Amazon Video


  1.
  Öppna datorns webbläsare och navigera till Amazon Video On Demand hemsida. Mata in namnet på den TV-program eller film som du vill titta in i dialogrutan längst upp på skärmen och tryck på "Sök. "
  2.
  Klicka på namnet på TV-program eller film som du vill visa. Välj" HD TV "under rubriken heter" Tillgängliga Seasons "att se till att din nedladdning är i hög upplösning. Leta upp avsnittet som du vill köpa och sätta en kontroll i dialogrutan bredvid episod namn på höger sida av skärmen. allmänhet är HD-videor pris på $ 2,99 per episod.

  3.
  Klicka på "Markerade Köp episoder med 1-Click" fliken högst upp till höger på skärmen och vänta som ditt köp har behandlats. Följ instruktionerna på skärmen för att skapa en Amazon. com konto om du inte redan har ett och mata ett giltigt kreditkortsnummer.
  4.
  Tryck på den gröna "Watch now"-knappen överst på skärmen för att börja titta på HD-video.

  iTunes


  1.
  Ladda iTunes-programvaran och installera det på din PC dator. Leta reda på symbolen för iTunes på din PC dators skrivbord och dubbelklicka på den för att starta programmet. Klicka på fliken som heter "iTunes Store" på vänster sida av skärmen för att starta digital musik och nedladdning videobutik.
  2.
  Skriv in namnet på filmen /tv-show som du vill hämta i sökfältet längst upp till höger på skärmen och tryck på "Enter" på ditt datorns tangentbord. Klicka på namnet på den video som du vill ladda ner och tryck på "Köp HD"-fliken för att köpa videon som en högupplöst MP4-fil. Fyll i din iTunes lösenord om du uppmanas att slutföra köpet.
  3.
  Navigera över till vänster sida av skärmen och klicka på antingen "TV-program" eller "Filmer" fliken beroende på vilken typ av video du hämtat få tillgång till alla dina nedladdade videon. Dessa flikar finns under rubriken rubriken "bibliotek". Dubbelklicka på namnet på den video som du hämtade börja HD-video uppspelning.

  Hulu


  1.
  Starta din dators webbläsare och navigera till Hulu hemsida. Mata in namnet på den TV-serien som du vill titta på "Sök"-fältet längst upp till höger på skärmen och tryck på "Enter".
  2.
  Klicka på Namnet på den särskilda TV-episod som du vill titta på. Vänta som en 30-sekunders reklamfilm spelas.
  3.
  Klicka på "Videoinställningar"-knappen. Kryssa i rutan bredvid alternativet med titeln "720p" och tryck på "Uppdatera" för att ställa videon att strömma i hög upplösning. Flytta markören bort videon för att minimera "Videoinställningar"-menyn och titta på din HD-video.


Previous:nothing Next:Felsökning ett tangentbord på en hp pavilion tx 100

Relaterade artiklar


 • hur man byter spruckna skärmar Toshiba laptop
 • hur man sätter in en tom CDR
 • laptop mus alternativ
 • hur man byter en HP Notebook nyckel
 • hur man rengör laptop linser
 • Asus Eee PC minneskort 900 16 specifikationer
 • hur kan jag åtgärda en belastning problem växel buller på en HP LaserJet 2000tn?
 • hur du skickar ett dokument från en pc till en fax-server
 • Dell Dimension 4550 komponenter
 • Felsökning APC batteri backup