Dator > hur man byter tangentbord på en HP dv7

 • hur man byter tangentbord på en HP dv7


 • HP Pavilion dv7-serien är en high-end sortiment av 17-tums bärbara datorer med Intel-processorer. Ett inslag i Pavilion dv7-serien som är sällsynt bland bärbara datorer är att datorn har två inbyggda fack för hårddiskar. Om du har använt din HP Pavilion dv7 ett tag, kanske du märker att tangenterna på tangentbordet inte längre har fasthet de en gång gjorde, eller att några knapptryckningar registreras inte korrekt. Om detta händer, kan du ersätta tangentbordet med en ny

  Du behöver:.
  Phillips-skruvmejsel.
  Spudger eller platt plast verktyg.
  HP Pavilion dv7-tangentbord.


  1.
  Stäng av Pavilion dv7 ner och stänga skärmen. Efter att koppla ur alla kablar från datorn, vänd på den och ta bort batteriet.
  2.
  Skruva av sex Phillips-skruvarna som håller stora T-formade panel i botten av paviljongen dv7. Ta bort panelen och ställ den åt
  3
  Ta bort tangentbordet låsskruven -. . Markerade med ett tangentbord-ikon-från den övre delen av den utsatta facket när du tog bort den T-formade panel. Reserv skruven.
  4.
  Ta bort den svarta Phillips-skruv från bredvid den trådlösa adaptern inne i T-formade facket. Denna skruv håller Pavilion dv7 optiska enheten på plats.
  5.
  Dra Pavilion dv7 optiska enheten försiktigt ut ur dess viken, och sedan ta bort de två Phillips-skruvar från insidan av tomma enhetsfacket. Reserv skruvarna.
  6.
  Ta bort Phillips-skruv bredvid den cirkulära intagsfläkt ventil i hörnet av Pavilion dv7.
  7.
  Ta bort de fem Phillips-skruvar från insidan av tomma batterifacket. Du bör nu ha bort 16 skruvar i alla. Vänd Pavilion dv7 över och öppna fönstret.
  8.
  In en spudger eller andra plana plast verktyg i skarven mellan högtalargallret och datorhöljet på höger sida av Pavilion dv7 . Försiktigt bända upp för att börja ta bort högtalargallret från datorn. När du gör det, flyttar spudger till en ny plats att bända olika områden tills gallret är helt frånkopplad. Mind flatkabeln som förbinder centrum av högtalargallret till logikkortet och inte lyfta gallret något högre från datorn än kabeln tillåter.
  9.
  Tryck på båda sidor av högtalargallret kabellåset fram tills kabeln glider lätt ur logikkortet kontakten. Ställ högtalargallret åt sidan.
  10.
  Ta bort de fyra Phillips-head fästskruvar över den översta raden av Pavilion dv7 tangentbordet. Lyft tangentbordet uppåt och framåt, och placera den upp och ner på handledsstödet.
  11.
  Lås upp Pavilion dv7 tangentbordskontakten med samma metod som för högtalargallret kontakten. Skjut kabeln ur kontakten, ta bort tangentbordet och ställ den åt sidan.
  Tolv.
  Placera den nya Pavilion dv7 tangentbordet upp och ned på handledsstödet. Skjut tangentbordet i kontakten, stäng låset och vrid tangentbordet ner i datorn. Sätt tillbaka de fyra Phillips-skruvar.
  13.
  Skjut högtalargallret kabeln i kontakten och stäng kabellåset. Tryck in högtalargallret till sin ursprungliga position ovanför Pavilion dv7 tangentbordet. Tryck försiktigt på alla delar av högtalargallret tills den är i jämnhöjd med datorns hölje.
  14.
  Stäng skärmen och vänd på datorn. Ersätta de fem skruvarna inuti batterifacket, skruven bredvid intagsfläkt vent, de två skruvarna inuti tomma optiska enhetsfacket och skruven i T-formade facket.
  15.

  Byt ut den T-formade panel på botten av Pavilion dv7 och dess sex skruvar.
  16.
  Skjut den optiska enheten tillbaka till sin vik och ersätta låsskruven.


Previous:nothing Next:ett allvarligt fel under installationen av en Logitech mus

Relaterade artiklar


 • hur man återställer MP170 bläck
 • hur du kopierar en skrivardrivrutin för CD
 • hur till återvinna förlorad formaterade filer i Windows XP
 • hur du lägger till en IPP-skrivare
 • min HP LaserJet 5SI: Vista kan inte ansluta till skrivaren
 • Toshiba A10 specifikationer
 • hur man kan återställa partitioner på en Toshiba Tecra A7-s612
 • Pentium D 2800 specifikationer
 • hur man kan kontrollera för maskinvaruproblem
 • hur man demonterar en HP ze4220