Dator > Felsökning APC batteri backup

 • Felsökning APC batteri backup


 • APC batteribackup ger datoranvändare med ett försvar mot kommersiell strömavbrott genom att byta en dator makt från kommersiella el till batteriet när batteribackup upptäcker en förlust av kommersiella växelström. Även på batteribackup, kan en användare spara arbete och stäng program för att undvika förlust av data och eventuella dator skador som kan orsakas av ett abrupt avstängning på grund av ett strömavbrott. När en APC batteri backup misslyckas med att slå på eller lämna batteriet när kommersiella strömmen bryts, felsökning behövs för att fastställa orsaken till problemet.

  Du behöver:
  APC enhet batteribackup
  . Datorskärmen.


  1.
  Anslut batteri backup till ett fungerande eluttag. Om batteriet backup tänds när strömbrytaren trycks in, då problem kan vara att den tidigare eluttaget är defekt. Gå vidare till steg tre. Om batteriet backup inte slås på, gå vidare till steg två.
  2.
  Återställ automatsäkringen på batteribackup. APC batteribackup har en märkt effektbrytare knappen som sitter på enheten nära telefonlinje, fax linje, USB, nätverk och koaxiala ingångar kabel. Tryck på knappen för att återställa brytaren. Slå på batteribackup genom att trycka på strömbrytaren. Om de befogenheter batteribackup på, fortsätt till steg tre. Om batteriet backup inte slås på, fortsätt till steg sex.
  3.
  Bestäm om batteri-backup är laddat och ger batteriet. Med batteribackup på och ansluten till ett fungerande eluttag, koppla en datorskärm till en av de försäljningsställen batteribackup märkt "batteribackup plus överspänningsskydd" på batteribackup. (APC nätaggregat har några butiker som endast ger överspänningsskydd medan den andra försäljningsställen försedda med överspänningsskydd plus batteribackup. ) Slå på monitorn. Koppla ur batteriet sladden backup ström från vägguttaget. Om bildskärmen finns kvar på, är batteriet håller en avgift, som tillhandahåller elektriska ström och batteriet backup fungerar som den ska. Om bildskärmen släcks vidare till steg fyra.
  4.
  Ladda batteriet. Anslut batteri backup till ett eluttag och låt batteriet laddas i 16 timmar. Detta kommer att ladda batteriet helt.
  5.
  Test batteriladdning. När batteriet är fulladdat, upprepa steg tre. Om bildskärmen är påslagen när strömmen bryts till batteriet backup, är problemet löst och problemet berodde på en ofullständigt laddat batteri. Om skärmen släcks när strömmen bryts, batteriet i batteri-backup är felaktig och måste bytas ut.
  6.
  Byt ut enheten batteribackup. Själva enheten är felaktig. Om batteriet backup är under garanti, för att kontakta APC begära en ny.

  tips och varningar


 • noga med att alltid ansluter datorn och andra viktiga komponenter du vill skyddas från strömavbrott i avsättningsmöjligheter batteribackup märkt "batteribackup plus uppsving skydd. " De försäljningsställen märkt "överspänningsskydd" endast att skydda mot överspänningar, men ger inte något skydd batteri backup om strömmen försvinner.

Previous:nothing Next:hur du aktiverar CD-bränning på alla CD-enheter i Win XP

Relaterade artiklar


 • Felsökning APC batteri backup
 • hur man kan integrera styrplattan på Acer Aspire One
 • hur du ställer in ett TV Wonder digitala kabelmottagaren
 • hur man kan jämföra priser på bärbara datorer
 • Intel Centrino vs Intel Duo core 2
 • hur man uppgraderar en HP dv9700 med bluetooth
 • hur du aktiverar monitorhögtalare
 • hur man patch en Ethernet nätverkskabel sladd
 • laptop mus alternativ
 • hur du lägger till en IPP-skrivare