Dator > skrivare som är kompatibla med eMachines

 • skrivare som är kompatibla med eMachines


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . Platt skruvmejsel.
  Plast smörgås väskor.
  Svart markering.
  Antistatarmband.

  Skrivare är en nödvändig del för att få handlingar från en dator till en papperskopia i papper. De flesta skrivare är kompatibla med ett brett utbud av datorer och datorsystem. De eMachines datorer ett märke som är lätt att använda, prisvärda datorer som har det grundläggande system för behandling för de vanligaste datorn använder. När du ansluter en eMachines dator till en skrivare är det viktigt att se till att datorn och skrivaren är kompatibel för att förhindra problem.

  Epson Stylus NX305 allt-i-ett-skrivare

  Epson Stylus NX305 skrivaren har en skrivare, scanner och kopiator i en maskin. Den är kompatibel med eMachines datorer. Skrivaren bläck finns i svart och färg alternativ och det tillåter användaren att ändra bara tryckfärger som behövs istället för att ändra alla bläck på samma gång. Priset är runt $ 70 som 2010.

  Kodak ESP 3 Allt-i-ett-skrivare

  Kodak ESP skrivaren är en tre-i-ett-skrivare alternativ som skriver ut, scannar och kopierar dokument. Skrivaren inte bara skriver dokument, men också skrivs ut digitala bilder när du använder färg bläck och fotopapper. Skrivaren har en kortplats för digitala kort kamera SD för att skriva ut digitala bilder direkt. Den är kompatibel med eMachines datorer och kostar omkring 70 dollar och med 2010.

  Epson WorkForce 615 allt-i-ett-skrivare

  Epson arbetskraften är en laserskrivare alternativ som har en skrivare, skanner och kopiator i ett-skrivare. Den skriver i svart och färg bläck och är utformad för att spara bläck och energi under användning. Den är kompatibel med eMachines datorer och det kostar ca $ 85 som 2010.

  HP Deskjet F4480 allt-i-ett-skrivare

  HP Deskjet-skrivare är en laserskrivare som skannar, utskrifter och kopior dokument. Det är utformat för enkel användning med märkta knappar som tydligt visar skriva ut, kopiera eller skanna alternativ. Det är en Energy Star-skrivare och design bläckpatroner för återvinning efter användning. Skrivaren är kompatibel med eMachines datorer och kostar omkring $ 80 och med 2010.


Previous:nothing Next:vaktpost säker hårddisk installationsinstruktioner

Relaterade artiklar


 • hur man stänger en dator med en mobiltelefon
 • laptop mus alternativ
 • hur man uppgraderar ett grafikkort i en hp pavilion bärbar dator
 • hur man kan jämföra priser på bärbara datorer
 • vaktpost säker hårddisk installationsinstruktioner
 • skrivare som är kompatibla med eMachines