Dator > problem med keyloggers

 • problem med keyloggers


 • Dator trygghet och säkerhet är ett problem för många, från företag som använder datorer för att utföra finansiella transaktioner till personliga användare som skickar e-postmeddelanden och hålla kontakten med vänner. Keyloggers, fysiska enheter eller dator program som registrera tangenttryckningar, är ett område av intresse för dator integritet och säkerhet av digital information.

  Sekretess

  En av de största problemen med keyloggers är oron över potentiella intrång i privatlivet. Keyloggers inte diskriminera mellan affärsverksamhet och personliga datoranvändning. Detta innebär att ett företag som lagligt installerar keyloggers för att övervaka sina anställda också tillgång till personlig e-post, webbsökningar eller snabbmeddelanden användare skriver på sina datorer "tangentbord. Hackare som olagligt installera programvara keyloggers på en annan dator kan övervaka användarens tangenttryckningar på distans, vilket kan lägga känslig information, t. ex. kreditkortsnummer och personuppgifter, i riskzonen.

  Juridiska frågor

  I vissa fall övervakningen som keyloggers ge kan falla utanför området för rättsliga övervakning. Enligt CNet News har Federal Trade Commission (FTC) vidtagit rättsliga åtgärder mot företag som erbjuder keylogger programvara som kan installeras utan användarens vetskap. Detta kan vara ett brott mot Federal Trade Commission regler, eftersom det ger den som köper programvaran för att installera det på någon annans dator diskret, uppnå otillbörlig tillgång till personlig information.

  Installation

  Installera keyloggers för legitima ändamål kan vara en problem i sig. Hårdvara keyloggers funktionen standard USB eller PS /2 portar och koppla in mellan tangentbordet kabeln och datorn. Fysiskt installera keyloggers på ett kontor kan kräva demontering arbetsplatser för att få tillgång till portarna. Det kräver också företaget för att få rätt typ av keylogger med lämpliga hamnar för varje typ av dator. Installera keylogger programvara betyder åtkomst ett nät som administratör och uppdatera varje enskild maskin med den nya mjukvaran.

  Virus

  Keyloggers utgör en möjlig källa av datavirus. I fråga eller maskinvara keyloggers, innehåller enheten en liten mängd minne för lagring tangenttryckning data. Detta minne kan hålla ett virus som automatiskt installerar sig på en dator när inkopplad Software keyloggers elektroniskt tillgängliga, kan fungera som trojanska hästar, vilket virus med dem eller ger en legitim förklädnad av ett program som är i själva verket ett virus.

  Data Mining

  Samla nyttig information från en keylogger kan vara en svår process. Varje typ av keylogger har sitt eget sätt att visa tangenttryckning data, men detta får inte omfatta vilka program var öppna vid den tiden, vilket gör det svårt att se skillnad mellan söktermer, större kompositioner och tomgång, oavsiktliga tangenttryckningar.


Previous:nothing Next:hur du ställer in ett TV Wonder digitala kabelmottagaren

Relaterade artiklar


 • Dell Dimension 4550 komponenter
 • Hur raderar jag en hel hårddisk?
 • Varför en mac blinkar datorskärmen?
 • vaktpost säker hårddisk installationsinstruktioner
 • USB-hårddisken kommer inte att visas i Windows XP
 • hur man stänger en dator med en mobiltelefon
 • hur man demonterar en HP ze4220
 • skrivare som är kompatibla med eMachines
 • hur du ställer in ett TV Wonder digitala kabelmottagaren
 • problem med keyloggers