Dator > laptop mus alternativ

 • laptop mus alternativ


 • När det gäller laptop mus alternativ, det finns flera att välja mellan. Välja en trådlös mus, en mus, eller ett spår bollen mus är några av de vanligaste alternativen. Den typ av laptop mus som du väljer beror på dina individuella önskemål och hur ofta och hur musen ska användas.

  Trådlösa möss

  Trådlösa möss, driva via batterier och en liten mottagare för att passa in i din bärbara USB-port. Fördelen med dessa möss är att de är små, bärbara, och kräver inga sladdar att ställa upp. De är också oftast mindre i storlek än trådbundna modeller, dock, vilket kan göra dem svårare att använda och konfigurera för vissa användare.

  Sladd Möss

  Med sladd eller trådbundna möss är de mest grundläggande typen av mus, och är som syftar till att kontakten i själva datorn samt väggen. När det gäller bärbara datorer, finns många sladd möss utformad för att vara resa storlek (mindre och mer kompakt) och har uppfällbara sladdar för enklare installation och förvaring.

  Spår bollen Möss

  spår bollen möss liknar traditionella möss som har vänt upp och ned i att de består av ett stort, rullningsbara spår bollen och styrplattan för exakt peka och klicka. Även om förmodligen inte idealisk för långsiktiga skriva projekt, spår bollen möss är populära hos individer som använder sina bärbara datorer för grafisk design och foto ändamål redigering, eftersom glider spår bollen gör det enklare och snabbare att rulla. Vissa bärbara datorer har trackball möss inbyggda i dem, och det finns också bärbara trådlösa och trådbundna versioner tillgängliga.


Previous:vaktpost säker hårddisk installationsinstruktioner Next:hur man kan jämföra priser på bärbara datorer

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar ett grafikkort i en hp pavilion bärbar dator
 • vaktpost säker hårddisk installationsinstruktioner
 • laptop mus alternativ
 • hur man kan jämföra priser på bärbara datorer
 • hur man stänger en dator med en mobiltelefon