Dator > hur man stänger en dator med en mobiltelefon

 • hur man stänger en dator med en mobiltelefon


 • Kanske du har varit i denna situation. Du är borta från datorn och upptäcker att du glömt att stänga av den eller låsa den. Samtidigt finns det människor i samma närhet som datorn som lätt skulle kunna bläddra bland dina filer eller använda den utan din tillåtelse. Det är för sent att gå tillbaka och stänga ner eller låsa datorn, så du undrar du kan göra. Lyckligtvis finns det en teknik du kan använda för att framgångsrikt stänga av datorn genom att skicka ett e-postmeddelande från din mobiltelefon

  Du behöver:.
  Installerad kopia av Microsoft Outlook.
  Mobiltelefon med e-kapacitet.


  1.
  Högerklicka på datorns skrivbord och välj "Nytt". Välj "Anteckningar" för att skapa ett nytt dokument i Anteckningar. Sätt in följande text i brödtexten i notepad filen: "shutdown-r-t 10-c" stänga ". Klicka på" File "och välj" Spara som shutdown. bat "Detta kommer att spara" Spara filen som. ". filen som en. bat (batch-fil).
  2.
  Om din e-post är inte konfigurerad med Microsoft Outlook, konfigurera den vid denna tidpunkt. Öppna Microsoft Outlook (Välj "Verktyg" och "Alternativ". Välj "Konfigurera e-post" och välj sedan "Send /Receive"). Se till att "Schemalägg en automatisk skicka och ta emot var . . . " är markerad och ange numret till "1 minut. " Detta kommer att tvinga Microsoft Outlook för att söka efter nya e-post varje minut. Klicka på "Stäng".
  3.
  Klicka på "Verktyg" och välj "Regler och aviseringar. " Välj "E-postregler," välj sedan "Kontrollera meddelanden när de anländer. " Klicka på "Nästa" för att få fram "Regelguiden" fönster. Kolla "på denna maskin endast" och "med specifika ord i ämnet. "Klicka på det understrukna ordet" specifika ord "i" Redigera regelbeskrivningen "fönster under listan med villkor.
  4.
  Skriv"% avstängning% "i söktext fönster som öppnas. Välj "Lägg till" och klicka på "OK". Klicka på "Nästa" och markera rutan bredvid "starta programmet. " Välj det understrukna ordet "program" i "Redigera regelbeskrivningen" fönstret. Ett Windows Explorer fönster kommer visas. Hitta kommandofilen (shutdown. bat) som du skapade tidigare, markera den och välj "Öppna. "Klicka på" Nästa "igen och välj" Finish. "
  5.
  Skapa ett nytt e-postmeddelande på din mobiltelefon. Skicka e-post till din e-postadress (eller den e-postadress är associerad med ditt Microsoft Outlook-programmet) och skriv "shutdown%%" som rubrik för meddelandet. När Microsoft Outlook finner att det finns ett nytt e-postmeddelande kommer det att märka att ämnet är "% avstängning%", som kommer att tvinga den att öppna filen "shutdown. bat. " När filen öppnas, kommer detta att tala om för datorn att stängas av sig själv.


Previous:hur man kan jämföra priser på bärbara datorer Next:hur man uppgraderar ett grafikkort i en hp pavilion bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur man stänger en dator med en mobiltelefon
 • hur man kan jämföra priser på bärbara datorer
 • hur man uppgraderar ett grafikkort i en hp pavilion bärbar dator
 • vaktpost säker hårddisk installationsinstruktioner
 • laptop mus alternativ