Dator > hur man kan jämföra priser på bärbara datorer

 • hur man kan jämföra priser på bärbara datorer


 • När shopping för en ny dator eller laptop, kan det kännas överväldigande med alla de alternativ och funktioner finns tillgängliga tillsammans med ny teknik. Förberedelser i god tid för att hitta de bästa priserna på ditt nya inköp kan spara dig en huvudvärk när det blir dags att köpa
  1.
  Bedöm dina behov innan du går till affären för att köpa en ny laptop. Bestäm hur mycket utrymme du behöver och vilken typ av media och program du ska använda på den bärbara datorn. Vissa program kräver snabbare bearbetning hastigheter och mer minne, så se till att titta på bärbara datorer som har lämplig hårdvara för din mjukvara.
  2.
  Skapa en budget i förväg innan du surfar till en bärbar dator . Detta för att hindra din budget från fluktuerande och dig från overspending.
  3.
  Gör en lista över funktioner du behöver kontra funktioner du helt enkelt vill men inte behöver. Denna lista kommer att hjälpa dig när du arbetar med en säljare när du handlar i butiker. Stick med din lista att hålla dig inom din budget och låt försäljaren veta bestämt i förväg att du tänker hålla fast vid den lista du har skapat.
  4.
  använda Internet och bläddra olika bärbara och elektroniska webbplatser företag att jämföra priser. Webbsidor erbjuder ibland kunder online-bara kuponger samt rabatter Internet. Du kan också besöka potentiella butik webbplatser som du tänker besöka personligen för att kontrollera priser i förväg.
  5.
  Ring butiker innan du går till dem att fråga om specialerbjudanden och att få information om prissättning om du inte har tillgång till Internet. Fråga om en "pris" garanti, som vissa butiker erbjuder kunderna en möjlighet pris om du hittar den produkt till ett lägre pris någon annanstans.


Previous:laptop mus alternativ Next:hur man stänger en dator med en mobiltelefon

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar ett grafikkort i en hp pavilion bärbar dator
 • vaktpost säker hårddisk installationsinstruktioner
 • laptop mus alternativ
 • hur man kan jämföra priser på bärbara datorer
 • hur man stänger en dator med en mobiltelefon