Dator > lösningar för visning bärbara datorer utanför

 • lösningar för visning bärbara datorer utanför


 • Du behöver:.
  kryssmejsel

  Bärbara datorer går nästan överallt, men de har inte en stor meritlista när du startar upp dem utomhus på en ljus, solig dag. En skärm färger gå plötsligt från levande till dim. Bilder bleknar i suddiga spöken. Du befinner dig skela för att göra ut din e-postmeddelanden via reflektioner av fontäner, träd och dig själv. Beach och krigare vid poolen har brottats med dessa frustrationer i flera år. Här är några lösningar.

  Box It!

  En Kartong med öppna sidan gör ett effektivt solskydd. Placera lådan så solen ligger precis bakom den eller på någon av de skyddade sidorna. Placera den bärbara datorn i rutan, säkra med det tejp om det behövs och skriv genom öppningen. Om du vill ha något mer elegant, köpa en kommersiell sol huva. Vissa huvor kollaps för att lagra tätt i en bärbar dator väska. (Se referenser 1, 2. )

  Ol 'Blanket

  Filtar, lakan och handdukar stranden har alla gjort plikt som provisoriska laptop tält. Allt material fungerar så länge det är stort nog att täcka dig och den bärbara datorn. Använd lätt, slitstarkt material för att undvika att vrida din dator tid i en bastu session. Du vill antagligen inte det för mörkt. Du ska kunna njuta av naturen, minns du? Du kan också köpa laptop Poncho som Laptop Burka, gjord av luftiga se-igenom materialet i ett urval av färger. (Se referenser 3. )

  Tips din hatt

  För en mer minimalistiskt, sätta på en keps för att skugga bara dina ögon. Solen måste vara bakom den bärbara datorn för att göra en skillnad i att titta på skärmen. Varje hatt med ett brätte kommer att göra. Gå med en Fedora för en "Indiana Jones" utseende. (Se referenser 4. )

  Shady Vila

  Sök lite skugga. Arbete under ett paraply, markis eller ett träd. Den ultimata nyansen är en mulen dag. Var du än är, glöm inte att skruva upp belysningen på din skärm. Du kan också sänka skärmens upplösning för att förstora text och bilder.

  Outdoor laptop skärmar

  Många bärbara datorer är gjorda för inomhusbruk eftersom det är där de flesta oss sitta på våra tangentbord. Tänk att få om en bärbar dator med en skärm förbättrad utomhus tittar om det är där du spenderar den mesta tiden. Maskiner såsom Dells Latitude XT2 XFR använder digital ljus ventil teknik (DLV) för tydliga bilder och text under solen. Nackdelen med DLV skärmar är deras högre effektförbrukning. En bärbar dator med en ljus DLV-skärm förmodligen inte kommer vara så länge på batterier. (Se referenser 5. )


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:felsökning hp 1200 skrivare Skriv halka problem

Relaterade artiklar


 • Hur du använder kantutjämning på Intel 945 Extreme Graphics
 • Inspiron 1100 RAM specifikationer
 • mobil laptop reparation
 • hur man använder två optiska enheter
 • hur till göra min laptop med en AT & T kvicksilver AirCard ansluta till min router
 • laser vs optisk trådlös mus
 • hur man kan stoppa en cyklisk redundanskontrollen
 • Felsökning PC problem med någon makt
 • HP system p5269a specifikationer
 • Hur ansluter jag en Jabra A320?