Dator > HP Pavilion xl753 minne specifikationer

 • HP Pavilion xl753 minne specifikationer


 • Du behöver:
  kryssmejsel

  Pavilion XL753 är en stationär dator släpptes av Hewlett-Packard, nu helt enkelt HPs. . Dator specifikationer är utformade för att ge dig en opartisk, rättfram förteckning över de inre komponenterna i en dator. Förstå Pavilion XL753 minne specifikationer kan hjälpa de som äger datorn avgöra vilken typ av minne och hur mycket de kan använda i en uppgradering, förebygga vissa av de problem som är förknippade med felaktig installation av minne.

  Typ

  HP Pavilion XL753 använder PC100 Synchronous Dynamic Random Access Memory (SDRAM). PC100 minne är ganska långsam jämfört med vad som finns i oktober 2010. Namnet betecknar att denna RAM är tänkt att användas i datorns med en 100-MHz front-side bus. PC100 SDRAM ersattes av PC133 SDRAM, som är bakåtkompatibel. Detta innebär att om du var uppgradering av en paviljong XL753, kan du installera snabbare minne utan att någon av de problem som normalt förknippas med hjälp av en typ av RAM som inte särskilt avsedd för din dator. Fångsten är att snabbare PC133 SDRAM, i ett PC100 system, är verksam i långsammare minne hastighet. Som med andra skrivbord måste minnesmodulerna vara 168-pin Dual Inline Memory Modules (DIMM), och inte små Outline Dual Inline Memory Modules (SODIMMs), som används i bärbara datorer.

  Belopp

  HP Pavilion XL753 kommer med en grundkonfiguration med endast 64MB RAM-minne vid köpet. Den XL753 kan uppgraderas till maximalt 512 MB. Som med andra datorer, som går över den rekommenderade mängden är osannolikt att orsaka allvarliga problem med datorn men är ett slöseri med pengar, en dator läser bara så mycket RAM-minne som den är utformad för att läsa. Så även om du lager en HP Pavilion XL753 med 4 GB RAM, kommer den att använda endast 512MB.

  Configuration

  Det finns totalt två tillgängliga minneskortplatser med endast en fylld när datorn är köpt. Vid uppgradering kan HP Pavilion XL753 ägare tar bort det fabriksinstallerade 64MB och använda en konfiguration av 16 -, 32 -, 64 -, 128-och 256 DIMM-moduler. Modulerna behöver inte matcha, så du kan installera ett 256-modul tillsammans med en 128 MB modul utan problem. Eftersom den maximala kapaciteten är 512 MB kommer ett 256 MB DIMM-modul i varje kortplats uppnå maximalt minne prestanda. Vid uppgradering, se till att installera större minnesmodul i det första facket, den som ursprungligen har en fabriksinstallerad DIMM 64MB. Installera minne i fel ordning kan orsaka problem och förhindra att ditt system från att använda RAM.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:är flashdrives lätt att skada i en resväska?

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort U3 mjukvaran
 • hur man ställer in ett TV & bildskärmen på en nvidia kort
 • laptop kortplats typer
 • Platta bildskärmar kompatibla med Dell Dimension 3000
 • dator roliga fakta för barn
 • hur man installerar en Kingston 2GB DDR2
 • Hur definierar jag 4-i-1 PC Card-kort?
 • hur man konfigurerar räder
 • Hur lägger jag till minne till en PT-6900?
 • Toshiba P205-s307 specs