Dator > hur du tar bort en Lenovo T61 SD-kortläsare

 • hur du tar bort en Lenovo T61 SD-kortläsare


 • Lenovo Thinkpad T61 är en fullfjädrad bärbar dator som erbjuder en 14-eller 15-tums bildskärm och ett urval av fyra Intel Core Duo-processorer varierar i hastigheter från 1,8 GHz till 2,4 GHz. Den inre vikar ger en ExpressCard-kortplats, en PC Card (typ II) kortplats, en Smart Card-kortplats och ett multimedia kortläsare kan läsa MultiMediaCard, Secure Digital, xD-Picture och Memory Stick Pro-kort. För att ta bort SD-kortläsaren, måste den bärbara datorn tas isär

  Du behöver:.
  Skruvmejslar (Flathead och Philips).


  1.
  Stäng av datorn och dra ut nätsladden.
  2.
  Ta bort batteriet. Vänd den bärbara datorn över så att undersidan är vänd uppåt. Lås upp batteriet spärren genom att trycka på fliken till olåst läge märkt på datorn. Ta bort batteriet genom att skjuta den utåt från datorn.
  3.
  Ta bort Ultrabay Slim enheten. Vänd laptop över så att bottnen nedåt. Släpp brytaren sitter på vänster sida av datorn nära ryggen under Ultrabay Slim enheten. En hävstång kommer att släppas. Dra Ultrabay Slim enheten från den bärbara datorn med hjälp av spaken.
  4.
  Ta ut hårddisken. Vänd den bärbara datorn över så att bottnen uppåt och den bakre delen av datorn är bort från dig. Ta ut hårddisken skruv placerad på vänster sida och nära fronten på den bärbara datorn med en skruvmejsel. Försiktigt in hårddisken från den bärbara datorn med hårddisken järnväg. Koppla bort datakabeln från hårddisken för att helt ta bort hårddisken.
  5.
  Ta bort handledsstödet. Att hålla den bärbara datorn i samma position som i steg 4, ta bort de fyra skruvarna som går horisontellt längs mitten av botten på den bärbara datorn med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Vänd den bärbara datorn över och öppna skärmen så att du tittar på framsidan av skärmen. Leta reda på flikarna till vänster och höger sida av laptop nära fronten som håller handledsstödet på plats. Tryck i kranarna och skjut handledsstödet från den bärbara datorn.
  6.
  Ta bort tangentbordet. Lyft försiktigt uppåt på framsidan av tangentbordet tills den är unseated. Koppla bort tangentbordet kabeln för att ta bort tangentbordet helt.
  7.
  Ta ut SD-kortläsare. Stäng skärmen och vänd på datorn så att undersidan är vänd uppåt och den bakre är bort från dig. Ta bort de två skruvarna längst nere till höger av den bärbara datorn som håller kortläsaren på plats. Vänd på datorn och öppna bildskärmen. Lyft försiktigt upp på kortläsaren att koppla ur den från systemkortet och ta bort.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:Hur installerar jag en Pioneer DVD-rom 113np?

Relaterade artiklar


 • min inre bärbara högtalare startar inte
 • hur man byter en bärbar dator ombord
 • hur använder jag återfyllda bläckpatroner i en Lexmark X6570?
 • hur man kopplar optiska enheter på en dator
 • Mitsubishi diamondpoint sb70 specifikationer
 • min laptop monitor kommer inte komma på
 • hur att överföra en 20GB till 120GB utan en skiva
 • Avinstallera en dvd förare
 • msi vr340 specifikationer
 • hur man kan återställa en raderad hårddisk