Dator > Saitek Pro Flight panel specs

 • Saitek Pro Flight panel specs


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . Platt skruvmejsel.
  Nål-tång.
  Moderkortet.

  Saitek Pro-Flight PC flygning panelerna fem enheter för realistiska kontroller och utgång för flygsimulatorer. Pro-Flight paneler simulera instrumentering och växlar tillgängliga för piloter. Dessa enheter genererar realtidsinformation från kompatibla flygsimulatorer om olika aspekter i simulatorn, inklusive rubrik, hastighet, attityd och höjd. Dessa kringutrustning använda en USB-gränssnitt och är kompatibel med de flesta versioner av Windows XP, Vista och 7.

  MFD panel

  Saitek Pro Flight Instrument Panel är en multifunktionsdisplay (FMF) som tillåter användaren att växla mellan sex olika typer av instrument på en display. Höjdmätaren skärmen visar höjden på flygplan i simulatorn. Attityden indikator förser användaren med en återgivning av inriktningen på planet till marken. Den fartmätare visar fart framåt planet. Den variometer talar om för användaren hur fort hans plan förändras höjd. Kompassen skärmen visar rubriken flygplanet i simuleringen. Den girindikator informerar användaren av hastighet och riktning en sväng.

  Statuspanelen

  Pro-flygning Bakgrundsbelyst information panel ger användare med 24 skyltar som lämnar information om status för det plan . Dessa plattor innehåller korta meddelanden programmerbara ska visas i rött, orange och grönt som anger tillståndet i planet i simuleringen. Information paneler som inte är aktivt lyser verkar tomt för att understryka viktig information.

  LED Panel

  Saitek Multi-Panelen har flera typer av input och output för användning i flygsimulering. Denna panel ger användaren switchar för att höja och sänka klaffar, justera trim av flygplanet och engagerande automatisk gasreglage och kontroller autopilot. Multi-panelen har också en multi-funktion LED-bildskärm som ger en avläsning av den nuvarande autopilot inställningar, inklusive rubrik och höjd.

  LED Radio

  Pro Flight Radio Panel av Saitek ger entusiaster flygplan simulering med avläsning som visar aktiva och standby radiofrekvenser. Det ger också två koncentriska rattar som gör att användaren kan byta frekvensen snabbt varje av de sju radiofunktioner. Använda flera Radio panelerna kan användarna visa och kontrollera inställningarna för flera radio-funktioner samtidigt.

  Kontrollpanelen

  Pro Flight Switch Panel ger användaren tillgång till en mängd av simulerade flygplan funktioner. Med hjälp av denna panel, kan användare styra olika funktioner av simuleringen, inklusive landningsställ, tändning, ljus, bränslepump och avisningsmedel. Det ger också en uppsättning av tre LED-lampor som indikerar den aktuella positionen för landningsstället.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:skälen att uppgradera till single-mode fiber

Relaterade artiklar


 • hur flash P5E3 Deluxe bios
 • hur man stänger av bläcknivån på en Canon Pixma MP980
 • inre och yttre delar av en dator
 • dubbel display på bärbara datorer
 • hur reparera spilla skador på en hp pavilion bärbar dator
 • ASRock p4vm800 moderkortet: typer av minne som fungerar
 • hur du lägger till bilder till en Kindle
 • hur man överklockar en Athlon X2 5000
 • Hur håller jag min Epson 8300i från överhettning?
 • hur du uppgraderar CPU på en lenovo thinkcenter A55