Dator > anslutna nätverket lagringsenheter

 • anslutna nätverket lagringsenheter


 • nätverksansluten lagring (NAS) är datorer som finns i ett nätverk och ge filnivå tjänster till andra datorer i nätverket. NAS-enheter används uttryckligen för lagring av filer och användare kan läsa, ändra och ta bort de lagrade filerna beroende på användarnas åtkomst och behörighetsnivå i nätverket. NAS-enheter allt från små hemmabruk enheter till stora enheter lämplig för användning i företagsnätverk.

  Linksys by Cisco Media Hub 410 1TB

  Linksys by Cisco Media Hub 410 1TB är en NAS-enhet som lämpar sig för hemnätverk fil lagring. Denna NAS erbjuder en terabyte lagringsutrymme i en enda hårddisk och har ett gränssnitt som tillåter användare att spela multimediafiler på sina datorer över nätverket. Secure Digital, Memory Stick och CompactFlash-kortplatser är verksamma på denna anordning som medger enkel överföring av bilder och videoklipp till NAS. Listpriset på denna enhet är $ 429,00 från och med 2010.

  Buffalo Technology LS-WS NAS

  Buffalo Technology LS-WS är en annan NAS-enhet avsedd för hemmabruk. Denna NAS ger en terabyte data lagringsutrymme på en 5. 400 rpm hårddisk. Memeo Autobackup programvara medföljer för att hjälpa till PC säkerhetskopior. Buffalo Technology LS-WS NAS har gigabit Ethernet och USB 2. 0-gränssnitt för nätverksanslutning. Denna NAS är kompakt i storlek och har ett listpris på $ 249,00 från och med 2010.

  HP MediaSmart Server LX195

  HP MediaSmart Server LX195 NAS ger 640 GB lagringsutrymme på en 7. 200 rpm hårddisk. Fyra USB-anslutningar finns och kan användas för ytterligare lagring om så önskas. En gigabyte Ethernet-gränssnitt ger nätverksanslutning. HP MediaSmart Server LX195 har FAT32 stöd och kan användas som en skrivarserver. En McAfee Antivirus ingår vid köp av denna NAS. Listpriset för den här enheten är $ 349,00 från och med 2010.

  Western Digital ShareSpace

  Western Digital ShareSpace NAS har fyra enhetsfack och erbjuder fyra terabyte lagringsutrymme över fyra hårddiskar. Flera RAID-alternativ finns med denna NAS. Gigabit Ethernet och USB 2. 0-gränssnitt är integrerade i enheten. Användningen av 7. 200 rpm hårddisk ger snabb tillgång till data och är lämplig för användning i ett företagsnätverk. Western Digital ShareSpace väger knappt 11 pounds och listor för $ 639,99 från och med 2010.

  Synology Disk Station DS22B

  Synology Disk Station DS22B NAS-enheten har två hårddiskfack och kan ge upp till fyra gigabyte utrymme om två gigabyte SATA-hårddiskar är installerade i varje vik. Denna NAS har tre USB-gränssnitt och stöd för trådlösa anslutningar nätverk inbyggd DLNA /UPnP Media Server ingår och gör det möjligt NAS som ska användas som en multimedia server i ett hemmabiosystem. Denna NAS erbjuder lokala och säkerhetskopiering över nätverk lösningar och stöder EXT3, EXT4, FAT32 och NTFS filsystem. Denna NAS kan ge lagring funktioner på ett företagsnätverk. Listpriset för den här enheten är ca $ 399,00 från och med 2010.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:B & W G3 startar inte från LaCie d2 Quadra usb

Relaterade artiklar


 • vad är skillnaden mellan en vanlig bärbar dator och en 64-bitars?
 • hur man kan återställa en raderad hårddisk
 • Hur uppgraderar jag Inspiron 1200?
 • hur du optimerar en Eee PC
 • hur man installerar pro pedaler flyg roder
 • hur man använder en bärbar dator som en andra skärm
 • Asus P5VD2-MX SE moderkort specifikationer
 • hur man använder en SD-kortläsare
 • hur du ändrar inställningarna på en lenovo pekplatta
 • de bästa ställena att köpa en bärbar dator