Dator > uppgraderingar för bärbara Dell-datorer

 • uppgraderingar för bärbara Dell-datorer


 • Dell har tillverkat och distribuerar datorer sedan 1984 och företaget är specialiserat på byggnaden kompletta datorsystem för vanliga användare, spelare och företag. De har också börjat distribuera systemuppgraderingar samt en mängd kringutrustning som är fullt kompatibla med deras produktlinje. Dells bärbara datorer har blivit ett ovärderligt verktyg för studenter och personer i näringslivet som behöver överföra i sin livsstil. Här är några uppgraderingar som kommer att öka resultatet för en Dell laptop.

  hårddisk

  En av de viktigaste maskinvarukomponenter i en bärbar dator är hårddisken. Tunga datoranvändare, som individer som laddar ner mycket musik, videor eller spel, kanske märker att de får slut på diskutrymme regelbundet. Istället för att ständigt ta bort filer för att göra plats, bör du uppgradera hårddisken i din Dell laptop. Utvärdera din hårddisk användning under en vecka eller två och avgöra vad enhetens kapacitet bäst passar dina behov. Dells bärbara hårddiskar har en 2. 5 tums formfaktor och kan lagra från 120 gigabyte till 1 terabyte data.

  RAM-minne

  Ett sätt att öka prestandan hos din Dell-laptop är att öka mängden RAM-minne i datorn. Minnet används för att lagra temporär data och utföra beräkningar som program körs. Om din dator inte har tillräckligt mycket minne, kommer prestanda bli lidande och dina program kommer att sakta ner. De flesta Dell-datorer är utrustade med tillräckligt mycket RAM som bör räcka för de flesta grundläggande uppgifter. Problem kan dock uppstå när tunga missbrukare gör minneskrävande sysslor såsom video och ljud redigering eller spel. Dessa användare bör överväga att lägga mer RAM-minne för att förbättra systemets prestanda.

  Externt tangentbord och mus

  Även om överföring av Dells bärbara datorer gör dem utmärkta verktyg, kan dessa datorer även vara utrustade med externa komponenter. Laptop-användare som tillbringar mycket tid att arbeta online och de som använder bärbara datorer för grafisk design klagar ibland över hand och handled trötthet. För att lindra detta obehag, överväga att köpa ett externt trådlöst tangentbord och mus. Musen kommer att ge mer kreativ kontroll inom grafisk konst program samt minskar tröttheten. Den trådlösa sig dessa två uppgraderingar kommer att innebära datorns inställningar är fortfarande relativt fritt från kablar. Detta är ett enkelt sätt att förvandla din bärbara dator till ett mycket mer ergonomisk arbetsredskap.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man spelar in kabel-TV till min laptop

Relaterade artiklar


 • hur till återvinna en skriva över fil
 • de delar av en dator för barn
 • felsökning av en extern USB-hårddisk
 • IBM T60 Docka instruktioner
 • steg-för-steg instruktioner om hur man bygger en dual-core dator
 • hur du ändrar skrivarpatron på en Hewlett Packard HP Deskjet 895cse skrivare
 • hur man kan återställa en bild fabriksinställningarna med hjälp av en optisk skiva
 • Hur får jag tillbaka fabriksinställningarna på en Toshiba A135-s4656 ti satellit?
 • hur man installerar ett ATI Radeon HD 2900 grafikkort på en Toshiba Satellite
 • inspiron 8500 funktioner