Dator > min inre bärbara högtalare startar inte

 • min inre bärbara högtalare startar inte


 • Interna bärbara högtalare kan stängas av flera metoder. De kan ofta fastställas genom enkla felsökning. Problemet kan vara att ljudet slås hela vägen ner på högtalarna "extern volymkontroll eller av operativsystemet ljudkontroll. Högtalarna kan vara inaktiverad eller avstängd. Mer utmanande problem är felaktiga eller ineffektiva drivrutiner eller gamla BIOS som inte är förenligt med det aktuella operativsystemet

  Fastställande inre bärbara högtalare med grundläggande felsökning


  1.
  Spela en låt i alla musikspelare.
  2 .
  Vrid högtalarvolymen till max med extern volymkontroll. Det finns vanligtvis en ringa eller ratten på framsidan eller på sidan av den bärbara datorn. Om det inte finns något ljud, lägga örat till högtalarna och se efter om det finns ett svagt ljud som avger från den bärbara datorn. Detta skulle tyda på felaktiga drivrutiner eller BIOS.
  3.
  Vrid högtalarvolymen till max med enheten kontroll. Högerklicka på högtalaren indikator och välj "Inställningar". Om kryssrutan bredvid "Mute" är markerad avmarkerar du rutan. Höj volymen till max och se till att musikspelaren spelar en låt. Om det inte finns något ljud, lägga örat till högtalarna och se efter om det finns ett svagt ljud som avger från den bärbara datorn. Detta skulle tyda på felaktiga drivrutiner eller BIOS.
  4.
  Vrid ljudspelare volymen till max. Om det inte finns något ljud, lägga örat till högtalarna och se efter om det finns ett svagt ljud som avger från den bärbara datorn. Detta skulle tyda på felaktiga drivrutiner eller BIOS.
  5.
  Ställ in Windows högtalare preferenser. Om datorn kör Microsoft Windows klickar du på "Start" och sedan "Kontrollpanelen" och sedan "Ljud och ljudenheter. " Klicka på knappen "Avancerat". Välj "Intern högtalare" och klicka på "Apply". Starta om datorn. Om volymen är inställd på max på alla inställningar och ingenting är avstängt, det finns en drivrutin eller BIOS problem.

  Tillbaka datorljud Driver


  1.
  Open Enhetshanteraren. På skrivbordet, högerklicka på "Den här datorn" och välj "Egenskaper" och sedan klicka på "Enhetshanteraren".
  2.
  Klicka på plustecknet bredvid "Ljuddrivrutinerna . "
  3.
  Högerklicka på aktuell ljuddrivrutinen och välj" Egenskaper ".
  4.
  Skriv ner tillverkarens namn och enhetsmodell.
  5.
  Access på tillverkarens webbplats. Om du inte vet adressen, skriv tillverkarens namn i en sökmotor.
  6.
  Ladda ner drivrutinen för den inre bärbara högtalare. Klicka på "Downloads" och välja drivrutinen som enheten numret. Klicka på länken föraren ladda ner och spara föraren att någon katalog.
  7.
  Installera drivrutinen. Dubbelklicka på drivrutinen och följ instruktionerna på skärmen. När du uppmanas att ersätta den nuvarande drivrutinen, klicka "Ja". Starta om datorn. Om problem med datorhögtalarna kvarstår, är det förmodligen en BIOS problem.

  Uppdatera datorns BIOS


  1.
  Hämta BIOS. Gå till datortillverkarens webbplats. Klicka på "Downloads". Sedan hitta den senaste BIOS-version som är kompatibel med datorn. Ladda ner filen till valfri katalog.
  2.
  Sätt in en tom CD-R eller DVD-R.
  3.
  Bränna den ISO BIOS att skapa en boot skiva. Högerklicka på BIOS-filen och välj "Burn image to CD".
  4.
  In i BIOS. Starta om datorn. Titta ner bandet på skärmen. En uppmaning visas "för att gå . . . . " setup tryck Tryck upprepade gånger på knappen anges. En blå Setup visas.
  5.
  Starta från CD-eller DVD-enheten. Använd piltangenterna för att välja "Boot Disk. " Följ instruktionerna på skärmen för att flytta CD /DVD-enheten till toppen av listan. Detta kommer att göra systemet starta från CD /DVD. Följ instruktionerna för att spara och avsluta inställningarna.
  6.
  Flasha BIOS. Systemet kommer att starta från BIOS CD som skapades. Följ instruktionerna på skärmen för att installera ("Flash") BIOS. Ta bort CD när du blir uppmanad. Starta om datorn och få tillgång till ljud. Om ljudet inte fungerar, ta med dig datorn till en verkstad.

  tips och varningar


 • När den blinkar BIOS, inte bort CD-skiva förrän du blir ombedd. Tidigt avlägsnande av CD kan permanent skada datorn.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:ominstallation av en enhet som inte finns tillgängliga på xp

Relaterade artiklar


 • rekommenderas billiga bärbara datorer
 • hur man konfigurerar räder
 • hur man radera en UDF usb
 • hur man överklockar ett Radeon hd 3850
 • överst laptop märken av 2009
 • hur man gör PC4200 RAM arbete i PC5300-plats
 • hur man kan övervaka cpu temp från fönster
 • hur man överklocka Core i7 940-processor
 • hur man överklockar en Intel Atom
 • hur du uppdaterar bios P5Q