Dator > MacBook har

 • MacBook har


 • Den användarvänliga operativsystem och elegant design gör Apples MacBook bärbara datorer populär. MacBook kommer i Apples signatur vit och har alla de bästa har en Mac kan ha när du startar runt $ 1000. Infördes efter nedläggningen av iBook har Macbook genomgått tre design uppgraderingar sedan debuten 2006.

  OS X

  En av de främsta skälen människor investera i en Macbook laptop är för enkelheten och möjligheten att Apples OS X operativsystem. MacBook levereras med den senaste versionen av OS X, vilket innebär fotoredigering, personliga webbsidor och en mängd olika lätt att använda program är bara några klick bort.

  Inbyggd iSight

  Den inbyggda iSight Kameran kan spela in video och ta bilder med valfri filter och effekter. Använd den inbyggda iSight med Apples iChat för videochatt med vänner och familj, eller prova någon av de galna effekter för att skapa roliga bilder.

  Multi-Touch-styrplatta

  Ett glas multitouch-styrplatta kan du bläddra uppåt och ner, zooma in och ut, rotera bilder och surfa på webbsidor med några swipes av fingrarna. Avsaknaden av en traditionell styrplatteknappen gör för en större styrplatta som är enklare att använda.

  Speed

  MacBook har en 2,4 GHz Intel Core 2 Duo-processor och kommer ut ur fabriken med 2 GB RAM. Denna snabba processorn kan också hantera flera program öppna tillsammans med lätthet. MacBook har också två SO-DIMM-kortplatser som kan hantera upp till 4 GB eller RAM-minne om du behöver ännu mer fart och bättre prestanda.

  Batteritid

  Den nya MacBook imponerande batteritid på upp till 10 timmar surpases långt konkurrens PC bärbara datorer som HP G71-340US, som har en genomsnittlig batteritid på 4 timmar per laddning. Den nya inbyggda batteriet klarar upp till 1000 uppladdningar innan han förlorade juice, vilket motsvarar cirka fem år av genomsnittlig användning. Detta innebär mindre avfall för miljön och behöver inte köpa extra batterier eller utbytesbatterier

  Hållbarhet

  Nya MacBook kropp är gjord av en bit plast, vilket gör det lättare och mer hållbar än tidigare. Föregående Macbooks hade tankskal av flera delar som hålls samman av skruvar, vilket gör dem mer benägna att skada. Rundade hörn hjälpa Macbook glida in och ut ur väskor och portföljer enkelt. Vid 1,08 inches tjock och väger 4. 7 pounds Macbook kan verka bräcklig, men dess polykarbonat kroppen kan ta stryk.

  Lagring

  En standard MacBook levereras med en 250GB hårddisk för lagring av filer men har även uppgraderingar som tillval till 320 GB eller 500 GB. Med så mycket utrymme, kan du hålla din bild, film och musik bibliotek vid fingertopparna.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man kan förbättra texten på en LCD-display

Relaterade artiklar


 • vad är volfram koppar användas till?
 • Dell Power kant 2850 specifikationer
 • hur man överklockar en AMD K6 500 MHz-processor
 • hur man fixar en laptop sladd
 • HP Pavilion zt1000 serie specifikationer
 • Min HP batteri för bärbar dator kommer inte att stanna debiteras
 • EVGA 9400 GT specifikationer
 • hur man startar upp ett usb i linux från en diskett
 • hur man hittar äldre HP-skrivardrivrutiner
 • hur man överklockar min ATI X1950 grafikkort