Dator > hur man rackmonterad en PowerEdge 4600

 • hur man rackmonterad en PowerEdge 4600


 • Dell PowerEdge 4600 Server tillverkas som ett torn, eller stående server, till skillnad från Dell PowerEdge 4650, vilket är nästan identisk med dess specifikationer och tillverkas också för att passa in på en server rack utan krav på en järnväg kit. Vanligtvis någon Dell-server med ett torn formfaktor skulle vara till nytta för personliga eller mindre kontor verksamhet, men i de fall där utbyggnaden krävs det sparade utrymmet och lättillgänglighet som ett serverrack ger kan vara nödvändig. Köpa en järnväg kit är ett betydligt billigare alternativ till att köpa en server byggd för att naturligt in i ett rack.

  Du behöver:
  Dell PowerEdge 4600-servern
  . Dell tillverkade 24-U eller 42-U server rackskåp.
  Dell-rack-montage Rapid Rails kit (Dell art. nummer 310-1. 514).

  Märkning Rack


  1.
  Detta förfarande skall utföras Efter borttagandet av dörrarna på din rackskåp. Se hur du tar bort dörrarna i dokumentationen som följde med Dell-rack, eller vilken tillverkare du köpt din racket.
  2.
  Låt 6-U (10,5 inches) av vertikalt utrymme för varje PowerEdge 4600 systemet du installerar i racket. Dell-rack skåp, eller skåp rack som inte tillverkats av Dell som uppfyller E1A-310 standard, har en alternativ mönster av tre hål per U.
  3.
  Placera ett märke på framsidan vertikala skenorna av skåpet där du vill lokalisera botten av PowerEdge 4600-systemet. Placera ett annat varumärke cirka 10,5 inches (18 hål) ovanför ditt ursprungliga varumärket. Dessa märken kommer att hjälpa anger var du ska placera monteringsfästena i följande avsnitt.

  Installera Rapid Rails glidskenan


  1.
  Placera en av skensatserna så att dess montering-fästet fläns passar in mellan märkena du placeras på framsidan av rackskåp i avsnitt 1.
  2.
  På framsidan av glidskenan anpassa montering-fästet fläns med den fyrkantiga hålen i fronten vertikala skenorna.
  3.
  Leta Montering, krokar i sina respektive hål genom att trycka på glidskenan framåt, och sedan monteringstapparna krokarna i fyrkantiga hålen genom att trycka ner monteringsfästet flänsen tills den blå tryckknappen på sträckbänken hoppar ut och klick.
  4.
  från baksidan av skåpet, som steg 3 letar Montering, krokar i sina respektive fyrkantiga hål genom att dra tillbaka på jobbet-fästet fläns och sedan säte krokarna på torget hålen genom att trycka ner på flänsen tills den blå knappen poppar ut och klick.
  5.
  På andra sidan av räcket att upprepa steg 1 till 4 slutföra återstående glidskena på motsatt sida av racket. Se till att rälsen är monterade på samma nivå ställning på varje sida av racket.

  installera systemet i racket


  1.
  Dra skensatserna ut ur racket tills de låses in i utfällt läge.
  2.
  lyfta systemet på plats.
  3.
  upprätthålla systemet med en uppåtriktad vinkel och passa ryggen Ansatsskruvar om systemet med baksidan slitsar glidskenan. I kortplatsen bakom ryggen (grön) spärren, engagera baksidan Ansatsskruvar först, följt av axeln skruvar i facket nära mitten (gul) spärren, och slutligen den främre axeln skruv i främre facket.
  4.
  Tryck systemet inåt tills mitten (gula) snäpper på plats, säkra mitten axel skruven. Tryck sedan upp på den gröna spärrarna och tryck i systemet i racket.
  5.
  Spänn tumskruvarna på hyllan frontpanelen.

  Installera kabelhanteringsarm


  1.
  På baksidan av skåpet, med hjälp av tumskruvar, fäst vinkelrätt fästet på kabelhanteringsarm i skåpets rygg vertikal skena.
  2 .
  Skjut lösa änden av kabeln ledning armen i bildade metallflikarna på sidan av kabelstegar och fäst sedan den här änden av kabel-ledningen arm med hjälp av fångenskap tumskruvarna.
  3.
  Anslut I /O-kraftkabel till sina respektive kontakter på baksidan av systemet.
  4.
  att säkra de kvarvarande kablar, lossa skruvarna på framsidan vertikala järnväg och skjut-systemet fram till utfällt läge. Dra kablarna, samtidigt som slack i gångjärnet positioner längs kabelhanteringsarm och säkra kablarna med hjälp av kardborreband, som bifogas i armen.
  5.
  För att kontrollera att det inte finns någon tvingande, stretching eller nyper av kablarna, skjut systemet i och ut ur racket. Om kablarna är dragna på rätt sätt, dra åt tumskruvarna på framsidan av racket.

  Tips och varningar


 • Det är ditt ansvar att se till att kombinationen av din PowerEdge 4600-systemet och Dell-rack kit i en icke-Dell-tillverkat rackskåp utvärderas för lämpligheten av en auktoriserad byrå, eftersom detta förfarande är godkända och får förnekanden Dell från alla skulder och garantier.
 • Den totala rack belastningen skall inte överstiga 80 procent av strömkretsens kapacitet.
 • Lasta alltid rack nerifrån och upp. Placera de tyngsta posterna i korgen.
 • Innan installation eller underhåll till rack, se till att gallret är stabil.
 • Vid lyft av PowerEdge 4600 i ditt rack skåp, Det rekommenderas att du utför detta steg med två personer för att säkerställa stabiliteten i systemet och att förebygga skador eller personskador.
 • Efter installationen dra aldrig mer än ett system till ett utfällt läge vid en tidpunkt . Det kan orsaka en obalans i vikt distribueras genom räcket, vilket ledde till spets över och eventuellt orsaka personskador eller skador på utrustningen.
 • Kontrollera att korrekt luftflöde lämnas till racket.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur du tar bort en AMD-processor

Relaterade artiklar


 • hur man byter omriktaren ombord i en Toshiba psm43u-01700p
 • hur du ansluter SCSI-enheter till en datakabel
 • hur du ansluter datorn DVI till HDMI på en Samsung 3242 32 tums LCD-TV
 • hur praxis att skriva för nybörjare
 • Hur uppdaterar jag MSI K9VGM-v bios?
 • hur man byter Canon-kassetter
 • hur man reparera en PDT fil
 • hur man rensar en Lexmark svart bläckpatron
 • hur man fixar en cyklisk redundans check på en DVD
 • hur du ställer in min laptop för att skicka ljud till min TV via HDMI