Dator > hur man använder en webbkamera på en bärbar dator för att spela in ett rum i hemlighet

 • hur man använder en webbkamera på en bärbar dator för att spela in ett rum i hemlighet


 • En webbkamera är en billig alternativ för personer som behöver övervaka sitt rum på jobbet eller på semester. Villaägare kan ha flera skäl att i hemlighet spela in ett rum, som att ha bevis för en försäkringsskada om hemmet är burglarized. En dold webbkamera också kan användas som en enkel "nanny cam" för att spela in en barnvakt och se till att de vill behandla ditt barn på rätt sätt. Flera program är tillgängliga på nätet som antingen kan spela in video till den bärbara datorns hårddisk eller sända levande foder till en mobiltelefon för övervakning i realtid.
  1.
  Köp en webbkamera om du inte redan har ett. Använd webbkameran inbäddad i den bärbara datorns lock om det finns någon, även om det blir svårare att dölja det. Om du måste köpa en webbkamera, välj en med hög megapixel, bra i svagt ljus förmåga och ett vidvinkelobjektiv.
  2.
  Installera webbkameran drivrutinen på datorn om enheten ISN inte redan är installerat. Vissa webbkameror är plug-and-play. Ansluta enheten till den bärbara datorn, det kommer automatiskt erkänns. Andra typer kräver en drivrutin som ska installeras. Sätt föraren skivan som medföljer webbkameran till den bärbara datorn. Följ anvisningarna installationsguiden.
  3.
  Placera den bärbara datorn på en plan diskret yta såsom ett bord, där det inte är sannolikt att flyttas. Till exempel, om du placerar den bärbara datorn på ett matsalsbord, får den bärbara datorn flyttas till en annan plats vid lunchtid. Om rummet du spelar in är tom, placera den bärbara datorn på en plan yta vänd den riktning du vill spela in.
  4.
  Döljer webbkameran om du använder en extern USB-kamera. Du kan placera den bärbara datorn i närheten av en anläggning på köksbänken, till exempel. Placera webbkameran bland bladen. Se till att linsen inte blockeras av någon produkt. Rikta kameran på den plats du är mest intresserad av inspelning, såsom främre dörren. Trådlösa webbkameror finns också. De kan placeras var som helst i rummet.
  5.
  Installera programvara webcam inspelning på den bärbara datorn. En bärbar dator med inbyggd webbkamera kommer att ha installerat webbkamera-programvaran. Skriv "webcam" i Start-menyn sökfältet för att hitta programvaran på datorn. Om webcam mjukvaran inte är installerat på datorn, ladda ner och installera en webbkamera ansökan. Många gratis webcam program finns tillgängliga online, inklusive Yawcam, EyeSpyFX och webcamXP.
  6.
  Klicka på webbkameran programmets ikon för att starta den efter att installationen är klar. Vänta tills programmet att erkänna webbkamera, en video kommer att visas i videon rutan när den är klar. Flytta webbkamera om det behövs. Välj spara plats om du vill spara inspelningen till den bärbara datorn. Annars väljer du "Broadcast" och sätta upp en live Internet foder. Ställ levande foder till "Privat" om du inte vill att det ska vara tillgängliga för alla utom behöriga TV-tittarna. Skapa ett lösenord om så önskas för extra säkerhet. Skriv ner sändningen webbadressen. Ange webbadressen om arbetet dator eller på en smart telefon för att se spela live.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:specifikationerna för en HP PDU s348

Relaterade artiklar


 • hur man fixar återhämtning d på en bärbar dator
 • felsökning av en extern USB-hårddisk
 • problem i en Cruzer Micro 8 GB
 • specs på en thinkpad A20
 • hur man överklockar en AMD Phenom
 • hur man spelar CDG diskar på bärbara datorer
 • Felsökning Canon i960 fotoskrivare
 • hur man rengör en Toshiba M40 kylfläns
 • hur man överklockar Pentium 4-processor
 • eMachines e4264 tekniska specifikationer