Dator > hur man använder en PAL videokameran på en iMac

 • hur man använder en PAL videokameran på en iMac


 • Den video från en videokamera som spelar in på videoband inte är kompatibel med alla mobila enheter-till exempel en iPod eller iPhone. Konvertera video från en PAL-videokamera på samma sätt som du skulle en video på en NTSC-videokamera-genom att kopiera video till en dator som en iMac. Förfarandet kräver en analog-till-digital video omvandlare, av vilka det finns ett antal att köpa. Omvandlaren kommer med ett eget program, så det är ingen extra programvara behövs. När videokameran videon konverteras till en digital fil, kan det spelas på datorn, eller överföras till alla mobila enheter önskas.

  Du behöver:
  Analog-till-digital video converter
  . Installer skiva.
  Videokamera kabel.


  1.
  Placera videokameran intill iMac. Anslut videokameran kontakt i ena änden av videokameran kabeln i kamerans uttag-Normalt är det bakom en sidopanel men kan även exponeras på botten. Anslut videokabeln i andra änden av videokameran kabeln till komposit video ingång på analog-till-digital video converter.
  2.
  Anslut vänster och höger RCA-kontakter i I slutet av videokameran kabel till den vänstra och högra RCA-ingångar på analog-till-digital video converter. Anslut analog-till-digital video omvandlare USB-kontakt i en USB-port på iMac.
  3.
  Sätt i installationsskivan som ingår i analog-till-digital video converter in iMac sida skivöppningen. Vänta tills ikonen för skivan visas på skrivbordet.
  4.
  Dubbelklicka på ikonen på skivan för att öppna sina fönster. Dubbelklicka på installationsprogrammet ikon på insidan av fönster. Följ menykommandon för att installera digital-omvandlare programmet på iMac hårddisk.
  5.
  Dra skivsymbolen till papperskorgen när installationen är klar. Ta ut skivan från iMac när den har matas ut från enheten.
  6.
  Sätt på videokameran. Tryck på knappen "Meny". Välj "Video out-läge" från listan med alternativ presenteras. Tryck på knappen "Meny".
  7.
  Dubbelklicka på ikonen för iMac huvudsakliga hårddisk. Dubbelklicka på "Program" mappen som är insidan av fönstret som visas. Rulla ner till digital omvandlare programmet. Starta digital omvandlare programmet genom att dubbelklicka på dess ikon.
  8.
  Klicka på "Nästa"-knappen på programmets skärmen när det visas. Kontrollera "Composite klipp" på den nya skärmen som visas. Klicka på knappen "Nästa". Kontrollera "Stereo audio"-rutan på den nya skärmen som visas. Klicka på knappen "Nästa".
  9.
  Tryck på "Play" på videokameran för att starta bandet spela. Tryck på "Record"-knappen på digital-omvandlare programmet för att starta inspelningen på bandet som en digital fil till iMac minne. Tryck på "Stop" knappen när bandet har spelats.
  10.
  Stäng av videokameran. Koppla bort kablarna från mellan kameran och analog-till-digital video converter. Ta bort analog-till-digital video omvandlare kontakten från USB-porten på iMac.
  11.
  Klicka på "Nästa"-knappen på digital-omvandlare programmets skärm. Namnge digital fil som är på väg att räddas från videokamerans band i "Name" textfältet längst upp i fönstret som har dykt upp. Välj "Desktop" från "Platser" i rullgardinsmenyn i mitten av fönstret. Klicka på "Spara" knappen längst ned i fönstret för att återgå till programmet.
  12.
  Vänta en kopia förloppsindikator längst ned på skärmen fyller i från vänster till höger . Avsluta programmet när kopian förloppsindikatorn har helt fyllas i.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man kan kontrollera Hardware & Software

Relaterade artiklar


 • diy laptop mods
 • Compaq q1859 övervaka instruktioner
 • hur man bygger hårdvara
 • kan du radera digitala band med magnetband suddgummi?
 • Compaq CQ61-410us specifikationer
 • Hur man återskapar en SanDisk flash
 • hur man gör en domänkontrollant en global katalog
 • hur du kan få en skiva i ett SD-kort
 • bruksanvisningar för Dell 1720 laserskrivare
 • Vad behöver jag för att växla mellan två datorskärmar?