Dator > Toshiba 1993 specifikationer

 • Toshiba 1993 specifikationer


 • Den Toshiba T1950CT, som producerades 1993, var en snygg och mycket kapabel notebook-stil bärbar dator. Det var ursprungligen marknadsförs för näringslivet, men som bärbara tekniken blev mer prisvärt det blev populärt bland den genomsnittliga datorn som använder konsumenten. På grund av deras vintage överklagande, är bärbara datorer som T1950CT uppleva en ny boom i popularitet. Om du har denna modell gömt undan i en garderob någonstans, läs vidare för att se vad som finns under huven.

  processor, minne och hårddisk

  T1950CT är utrustad med en Intel 486DX2 3,3 volt processor som kör 40 MHz internal/20 MHz yttre. Det är en 8 kB cache på processorn. Den levereras lager med 4 megabyte (MB) RAM-minne (RAM), men detta kan utökas upp till 20 MB. Hårddiskar har tillverkats till rymmer upp till 200 till 320 MB.

  Drive, Display och grafik

  Den bärbara datorn har en diskett diskettenhet som godtar den vanliga 3,5 ", 1,44 MB/720 kilobyte (KB) disk. Den viktigaste Displayen är en full-LCD-färgskärmen mätt 8. 4 ". Grafikadaptern är imponerande för sin året. Det är Video Graphics Array (VGA)-kompatibel och har en dubbel display-läge. Upp till 256 färger köras samtidigt från 262, 144 på den interna skärmen. Denna bärbara dator också kommer med en VL -buss (lokal buss), BitBLT acceleratorn specifikt för Windows 3. 1 operativsystem (OS).

  batteri, mått och vikt

  Batteriet är en löstagbar NiMH-typ. Den äger upp till 4 timmar i livet då unplugged från en strömkälla, tar ca 1,4 timmar att ladda när den stängs av och ca 48 timmar att ladda när den slås på. Bredd på den bärbara datorn är 11,8 ", är djup 8,5" och höjd är 2,1 ". Den väger in på cirka 7 kg.

  Expansion, tangentbord och gränssnitt

  Minne (RAM) kan byggas ut med hjälp av PCMCIA 2,0 kreditkortsformat-format kortplatsen. Tangentbordet är en 84-nyckel standardlayout med 12 funktionstangenter, åtta markörtangenter, en numerisk knappsats och en eventuell 4-graders lutning alternativet om de bärbara datorerna "benen" har utökats. Användargränssnitt med en parallell /diskettstation (FDD), PS /2 mus, PS /2 tangentbord, analoga VGA-och en QuickPort u2122 för MS kulspetspenna u00AE V2. 0.

  Power Supply, Grupper och specialfunktioner

  Denna bärbara kan anslutas nästan var som helst med sin Automatisk avkänning 100-240 V AC-adapter. Mjukvara och hårdvara Paketet innehåller kulspetspenna u00AE V med 2,0 QuickPort u2122, förinstallerade MS-DOS 6. 0, MS Windows 3. 1 OS och PCMCIA 2,0 uttag och tjänster kort om du väljer att utöka minnet. Funktioner som är unika för denna modell inkluderar en AutoResume Mode utrustad med AutoSpara, MaxTime u2122 Power Management, lösenord säkerhet och ett Kensington-kabellås bestämmelse för ökad säkerhet.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man ansluter en Pioneer Elite bildskärm till en Mac mini

Relaterade artiklar


 • Hur man överför från en Xilisoft iPad till en dator
 • hur du flyttar låtar från LimeWire till en CD
 • setup för quad monitorer
 • hur du lägger till ett SSL-certifikat till IIS
 • moderkortet specifikationerna för HP Pavilion 7960
 • hur man fångar bilder på ett bildspel
 • hur man installerar RAM på en IBM T400
 • min laptop kommer inte tillbaka från vänteläge
 • RS 485 seriell problem
 • Felsökning en strömkabel som inte fungerar på en Inspiron 5100