Dator > HP 5550 colorjet miljö specifikationer

 • HP 5550 colorjet miljö specifikationer


 • Liksom de flesta elektroniska apparater, är HP 5550 som syftar till att uppfylla specifika miljökrav. Dessa standarder omfattar material som används i dess konstruktion och effekterna av sin verksamhet på miljön. De standarder som används i konstruktionen av HP 5550 också ta hänsyn till miljöeffekterna av skrivaren när den så småningom kastas bort och förpackning som den levereras i.

  Power Usage

  HP 5550 uppfyller Energy Star-programmet som drivs av EPA. För att en skrivare att uppfylla kraven för Energy Star-kompatibel måste den uppfylla EPA krav på energianvändningen. Dessa riktlinjer begränsar den mängd ström som skrivaren kan använda medan aktiv och och kräver att skrivaren växlar till viloläge efter en viss tid av inaktivitet. Dessa siffror är baserade på de utskriftsfunktioner som av särskilda maskiner. Den HP 5550 använder 28 watt el under viloläge, 0. 3W medan avstängd, 632w i drift och 93w vid tomgång. Den HP 5550 är avsedd att inta viloläge efter 30 minuters inaktivitet.

  Utsläpp

  under drift alla skrivare utvisa kemikalier i sin omgivning. Den typ av kemikalier och de belopp som frigörs vid skrivaren drift skall ske med en simulerad kontorsmiljö. Dessa tester fastställa beloppet av ozon,-damm och flyktiga organiska ämnen och VOC-genererade efter två timmars drift under en 8 timmars period. Miljöstandarder mandat gränsvärden på 0,5, 0,05 och 0,2 milligram per kubikmeter för VOC, damm och ozon som genereras av en skrivare. Under provningen HP5550 genereras 0,218 milligram per kubikmeter av flyktiga organiska ämnen, 0,008 mg per kubikmeter damm och en mängd ozon för liten för att mäta.

  Material konstruktion

  HP5550 är konstruerat av material som undviker användningen av miljöfarliga ämnen. Enligt Hewlett Packard HP 5550 inte innehåller några polybromerade bifenyler känd som PBB-eller relaterade kemikalier. Det skall heller inte använda halogenerade flamskyddsmedel i skrivaren bostäder. Den förpackning som används med HP 5550 görs enligt särskilda miljönormer. Användningen av tungmetaller som kadmium, bly, kvicksilver och krom i förpackningsmaterial är speciellt undvikas och garanterat inte överstiga 100 milligram per kilo förpackningsmaterial. Användningen av metylbromid, koltetraklorid och CFC relaterade kemikalier är också begränsade i skapandet av de plastförpackningar som används i HP 5550.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:Asus P5VD2-MX SE moderkort specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur du aktiverar pennan på Fujitsu LifeBook
 • HP 4200 switch specifikationer
 • Dell Power kant 2850 specifikationer
 • st bärbara datorer som är CS3 eller 4 kompatibel
 • hur man fixar en fast mus på en bärbar dator
 • hur man överklockar en Pentium 4 1.7 GHz processor
 • hur gör jag fylla på Lexmark X6575 bläckpatroner?
 • hur till vända bort ett ljus Toshiba Satellite
 • hur reparera en skarp laptop
 • hur reparera ett mobilt minneskort