Dator > hur du lägger till bilder till en Kindle

 • hur du lägger till bilder till en Kindle


 • En Kindle är en trådlös behandlingen enhet som tillåter användare att läsa böcker elektroniskt. Användare kan öka storleken på texten och läsa från många böcker med enheten. Bland dess många funktioner är Kindle: s förmåga att visa en skärmsläckare när enheten går in i "vänteläge". Kindle ägare kan nu välja vilka bilder enheten kommer att visa med hjälp av vissa riktlinjer som gör det möjligt för enheten att läsa bilderna framgångsrikt
  1.
  Skapa en bild som du vill lägga till din Kindle genom att använda någon bildbehandlingsprogram. Fönster's Paint borde fungera lika bra för icke-komplicerade bilder, men om du är skicklig med avancerade program som Adobe Photoshop, är du en fördel.
  2.
  Använd bild program för att öppna dina bilder när de är redo att överföras på Kindle. Bild programvara kommer att göra din bild stämmer överens med systemet annars kommer det inte att överföra på rätt sätt.
  3.
  Ange den maximala storleken på bilden till 800 pixlar hög x 600 pixlar bred. Bilden kan vara lägre än den här storleken, men om någon är större, kommer den inte läsas av Kindle. Rådgör med din bildbehandlingsprogram användarhandbok om du inte vet hur man ställer in bildstorleken. För Windows Paint kan bildstorleken fastställas genom att klicka på "Ändra storlek" och skriva in värdena i deras utsedda rutan. Se till att slå storleksändringen medium från "Procent" till "pixlar".
  4.
  Spara din bild som antingen en GIF-eller JPG-fil förlängning när du är klar skapar din bild. Detta alternativ kommer att finnas tillgänglig för dig när du väljer "Spara som" och kommer att ligga på den nedre delen av fönstret, under "File Name. "
  5.
  Redigera bilden till en högre kontrast om filstorleken är över 64 kilobyte, att den maximala storleken för en bild läsas av Kindle. Börja med att göra bilden till grå skala. I Windows Paint gå till "Image Properties" och välj "Svart och vitt. " Klicka "OK".  annan metod för att minska bildens filstorlek, är att göra bilden mindre. emellertid minska bildens storlek kan göra att den ser lite förvrängd och oklart om Kindle på grund av sin höga pixelering.
  6.
  Fäst Kindle till datorn med en USB-kabel. När datorn kan läsa enheten öppnar Kindle filer genom att välja lämpligt alternativ på pop-out fönster eller genom att välja den enhet under "Den här datorn".
  7.
  Skapa en ny mapp som heter "Pictures". Öppna den nya mappen och skapa en mapp som heter "Mina bilder". Fortsätt att kopiera alla dina nyskapade Kindle bilder från din dator till denna nya "Mina bilder" mapp.
  8.
  Koppla din Kindle från datorn och gå till sin startsida. Tryck på "Alt" och "Z"-detta kommer att orsaka en ny bok som heter "Mina bilder" visas
  9
  Öppna ditt nya "Mina bilder" bok och se om allt. . dina bilder överfördes korrekt. Du kan se varje bild på en helsida storlek genom att trycka "F. " Om du vill att vissa bilder vara en del av skärmsläckaren trycker du på "Alt", "Shift" och "0". Efter en kort period lastning, får du ett meddelande om att att den valda bilden har lagts till skärmsläckaren.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man kan eliminera suset från en dator ljudutgång

Relaterade artiklar


 • hur du aktiverar en AirPort Express-kort på en Mac laptop
 • vad är volfram koppar användas till?
 • Platta bildskärmar kompatibla med Dell Dimension 3000
 • Datorn strömförbrukning samtidigt bort
 • Inaktivera den bärbara datorn IR-mottagaren
 • hur man återställer ett bläckpatronen i en Lexmark 23a
 • Vad är ett domännamn databas?
 • hur man gör en intern hårddisk till en extern hårddisk
 • varför inte modern datorskärmar bränna?
 • felsökning av en Sony Vaio laptop