Dator > eMachines m5405 specifikationer

 • eMachines m5405 specifikationer


 • eMachines, ett dataföretag som Gateway nu äger, släppte de 5000 raden av bärbara datorer i början av 2000-talet. . Den M5405 modellen var ett prisvärt, eller budget, alternativ till dyrare bärbara datorer från andra tillverkare. Vid tidpunkten för utsättning, den här datorn detaljhandeln för ungefär $ 1000 USD och dess specifikationer var lämpliga för många användare.

  Fysisk

  M5405 laptop med eMachines har en bredd av 14 inches och ett djup av 10 inches. Den sitter 1. 4 inches tall när den är stängd och har en vikt på 6,6 pounds. Den widescreen-skärm har ett diagonalmått av 15,4 inches, vilket gör det en full sized bärbar dator. Anpassning kan öka eller minska vikten på maskinen.

  Hardware

  eMachines M5405 bärbar dator har en AMD Mobile Sempron 2800 + processor med Data buss som fungerar på en frekvens av 333 MHz. CPU har en L2-cache typ med en cache kapacitet på 256 KB. Utöver detta är M5405 kompatibel med PC2700 Double Data Rate SODIMM med en frekvens på 333 MHz. Den bärbara datorn säljs med 512 MB minne installerat och användare kan uppgradera till maximalt 2 GB RAM.

  Lagring

  Den interna hårddisken på Acer M4045 bärbar dator kan innehålla upp till 60 GB data. Dessutom kan ägaren använda kombinationen CD-RW/DVD-ROM optiska enhet för att bränna cd-skivor och njut av medieinnehåll såsom kommersiella eller filmer. När du tittar på eller skapa cd, har enheten en hastighet på 24x, medan hastigheten för läsning DVD är endast 8X.

  Portar

  Användare kan ansluta upp till tre USB-enheter till portarna på baksidan av eMachines M5405 bärbar dator. Andra anslutningar inkluderar en VGA-port för en extern bildskärm och ett hörlursuttag (ljudutgång) och mikrofonuttaget vardera. En telefonlinje port motsvarar en intern, uppringda modem och har en dedikerad skrivarporten.

  Nätverk

  Denna laptop har inbyggt stöd för 802. 11g och 802. 11b trådlös anslutning standarder på en maximal hastighet på 54 Mbps. Utöver detta kan användare ansluta till trådlösa nätverk med Ethernet-porten som stöder en dataöverföringshastighet på upp till 100 Mbps. Denna laptop har ett inbyggt, uppringt modem som kan köras på 56 Kb per sekund. Modemet motsvarar en telefonlinje port som ansluts till användarens hem telefonjack för att ge Internet-tjänsten.

  Övrigt

  Som de flesta bärbara datorer, skickar eMachines M4505 modellen inte med en separat dator mus eller tangentbord men innehåller ett integrerad touchpad och tangentbordet för att styra insatser på bildskärmen. Den bredbildsskärm kan visa bilder med en maximal upplösning på 1280 x 800 bildpunkter. Dessutom kommer användarna att upptäcka att eMachines ger en kopia av Windows XP Home Edition.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur du kör en bärbar dator på en TV

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort Xerox bläck phaser vax
 • hur man återställer hk 74 bläckpatroner
 • hur man fixar en fast mus på en bärbar dator
 • hur du infogar en startdiskett
 • Felsökning Canon i960 fotoskrivare
 • specs på Dell PowerEdge 2500
 • vad är specifikationerna på baggen i Toshiba M45-s2653?
 • hur man använder min cam iSight webben
 • Hur felsöker jag en Designjet 430?
 • hur man bygger en quad-processor