Dator > Intel 945 GM uttrycka 128MB specifikationer

 • Intel 945 GM uttrycka 128MB specifikationer


 • Den 945 GM Express är en typ av chipset. Styrkretsar är de integrerade kretsar införlivas moderkort som avgör processorer, minne och grafik enheter kompatibla med en viss dator. Enligt Tom's Hardware släppte Intel den 945 GM Express som en del av dess "Centrino" plattform-en teknik som kombinerade hög hastighet grafikprocessorn med låg strömförbrukning att förlänga bärbar batteritid när du arbetar med multimedia-innehåll över trådlösa nätverk. Den 125 MB avser mängden systemminne förenligt med denna styrkrets

  Processorer

  945 GM Express är kompatibel med tre typer av Intel-processor. Core Duo, Core Solo och Celeron M. Av dessa Core Duo är det mest high-end modell eftersom det innehåller två processorer på ett chip. Detta gör det möjligt att hantera mer än ett program instruktion åt gången. Alla modeller finns tillgängliga i Ultra Low Voltage versioner, vilket kan fungera på mindre än en enda volt, i motsats till de mellan 1,1 och 1. 3 volt sortiment vanligt bland sina motparter.

  Speed

  En av de viktigaste syftena för en styrkrets är att möjliggöra kommunikation mellan att datorns processor och systemminne. Enligt Computer Hope, men det här över en väg som kallas Front Side Bus (FSB). Oavsett hur snabb din processor eller minneskretsar utföra individuellt, den hastighet med vilken de utbyter information begränsas av FSB. De 945 GM Express har en FSB som får köra antingen 667 megahertz (MHz) eller 533 MHz.

  Minne

  System minne, RAM, finns i olika typer och hastigheter. De 945 GM Express är endast kompatibel med DDR2-minne. Det kan dock använda två olika hastigheter. Om dess FSB är satt till 667 MHz, kan den använda DDR2-minne hastighet kallas PC2-5300 och heter så eftersom det fungerar på 5333 megabyte per sekund (MB /s). När satt till 533 MHz, den snabbaste RAM den kan använda är PC2-4200. Även om systemet kommer att fungera med 128 MB RAM, är detta en relativt liten mängd minne tanke på att det kan hantera upp till 4 GB.

  Graphics

  Graphics Processing Unit (GPU) hanterar uppgifter i samband med bild, video och spel applikationer så att datorns huvudprocessorn är fri att utföra andra arbetsuppgifter. Tom's Hardware rapporterar att 945 GM Express erbjuder användarna två grafik alternativ. Först kommer den med Graphics Media Accelerator 950 GPU förinstallerade på systemet. Det ger också användare att installera de uppgraderade grafikprocessorer förutsatt att de är kompatibla med PCI Express-kortplats.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur du kan uppgradera USB till 2,0 för en Mac PowerBook G4

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar en VGN-n230e usb
 • hur man kan förbättra suddar på en LCD
 • typer av sladdar datorkraft
 • hur man kan kontrollera en PC moderkort
 • hur reparera ett nätaggregat i en bärbar dator
 • Hur du manuellt sätta på CPU fläktar
 • hur du tar bort en LCD från en T30
 • Hur installerar jag en Western Digital intern SATA-hårddisk?
 • hur man får information om det interna minnet i min dator
 • hur man använder en Epson 9400 när bläcket tar slut