Dator > hur man installerar Sierra Wireless på en intern dell 1730

 • hur man installerar Sierra Wireless på en intern dell 1730


 • En av de största fördelarna med att använda en bärbar dator är att miniatyrisering av datorer har tagit oss till den punkt där en bärbar dator kräver nästan ingen extern maskinvara. Ett exempel på detta är trådlös mobilt bredband kort. När en gång ett mobilt bredband kortet var en enhet som delvis sträckte sig från sidan av datorn, har Dell XPS M1730 utrymme för en intern Sierra Wireless-kort som kan tillåta dig att surfa på webben någonstans du kan få signal från din mobil leverantör.
  1.
  Stäng av XPS M1730 ner, ta ut batteriet och koppla bort alla kablar. Öppna skärmen så långt det går.
  2.
  Placera en skruvmejsel in i sömmen på höger sida av knappen panelen ovanför tangentbordet, nära det högra gångjärnet täckning för skärmen. Lyft upp försiktigt tills du känner en pop och knappen panelen börjar lossna. Dra knappen panelen från Dell XPS M1730 med händer, och arbetar från höger till vänster.
  3.
  Skruva loss de fyra skruvarna som håller toppen av Dell XPS M1730 tangentbordet till moderkortet.
  4.
  Tryck XPS M1730 tangentbord mot skärmen tills du kan se den mörka grå flikarna på undersidan av tangentbordet. Lyft tangentbordet upp och placera den upp och ner på pekplattan och handledsstödet.
  5.
  Dra den svarta kabeln lås på moderkortet för att frigöra flatkabeln för Dell XPS M1730 tangentbord . Avlägsna tangentbordet och ställ den åt sidan. Under tangentbordet bör du se nu tomma facket för Sierra Wireless-kort. Facket har en grå plats med kopplingar av metall på ena sidan, och en annan grå bar med två metallklämmor på den andra sidan. Du bör även se två antennkablar: en svart och en vit
  6
  Placera Sierra Wireless-kort så att den vita och svarta pilar på kortets metallhölje uppåt. . . Skjut kontakterna vid kanten av kortet i den grå facket med kopplingar av metall. De vita och svarta pilar ska peka mot antennkablar på andra sidan av facket. Tryck den andra änden av kortet tills metallclipsen är på toppen av det. Kortet ska känna sig trygga i facket.
  7.
  Skjut kontakt för den svarta antennkabeln över posten som anges av den svarta pilen. Upprepa denna process med den vita kabeln och den andra antennen post.
  8.
  Placera tangentbordet upp och ned på handledsstödet. Skjut flatkabel till moderkortet kontakten och tryck den svarta låstungan stängd.
  9.
  Lyft tangentbordet uppåt och sätt tillbaka in i XPS M1730. Sätt tillbaka de fyra skruvarna.
  10.
  Tryck på knappen panelen tillbaka till sin ursprungliga plats ovanför XPS M1730 tangentbordet.

  Tips och varningar


 • Tänk draperingar en handduk eller mjuk trasa över Dell XPS M1730 skärmen medan du arbetar på datorn. Detta bidrar till att undanröja risken för att repa skärmen.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man återställer IP på en Intermec 3400

Relaterade artiklar


 • hur du redigerar bärbara datorer
 • HP ProLiant DL320 G5 specifikationer
 • Hur gör jag minnesförändring video på en HP G60?
 • hur man identifierar innehåll som lagrats på flash-enheter
 • steg för tangentbord byte på en port m-1617 laptop
 • jämförelse av svartvita laserskrivare
 • Compaq d51c torn specifikationer
 • hur man konfigurerar utbyte mot en POP3-användarnamn epost
 • steg-för-steg instruktioner om hur man bygger en dual-core dator
 • kan en bärbar dator spåras med hjälp av serienumret?