Dator > den lättaste och mest kraftfulla bärbara datorer

 • den lättaste och mest kraftfulla bärbara datorer


 • Som regel-of-tumme, desto kraftfullare en bärbar dator är, desto tyngre kommer det att väga. På grund av detta, användare som planerar att använda sina bärbara datorer för intensiva kontorsprogram eller nyligen generationens videospel tenderar att gå för tyngre modeller än deras webbläsning motsvarigheter på lätta bärbara datorer. Det finns några undantag från denna trend, men som vissa bärbara datorer erbjuder verkliga makten i en lätt ram. Observera att den bärbara marknaden ständigt utvecklas, och att de objekt som visas här valdes i oktober 2010.

  ThinkPad X201

  Med en vikt på knappt tre pounds, är ThinkPad X201 inte bara det lättaste bärbara aktuella , men det är också en av de mest kraftfulla. Med en 2,66 GHz i5-processor, det är blixtsnabba och kan jonglera flera flera uppgifter samtidigt. Intels i5-serien är en vidareutveckling av Core 2 Duos, som förser datorn med samtidig bearbetning strömmar. Detta innebär att även om du inte kommer att uppleva lag när datorn hanterar flera processer, såsom löpning ett antivirus scan medan du tittar en film eller spelar ett spel.  Det finns fyra kompromisser för så mycket kraft i en lätt ram. Den första är att skärmen är liten, mäter bara 12,1 inches diagonalt. Likaså är tangentbordet små och kan vara svåra att använda för dem med större händer. Det finns ingen CD /DVD-enhet, eftersom det helt enkelt inte skulle passa in i ärendet. Och slutligen, är ThinkPad X201 en av de dyraste bärbara datorer tillgängliga, som för närvarande kostar $ 1. 884.

  Toshiba Portege R700-S1320

  Med en vikt på drygt tre pounds, är det Toshiba Portege R700-S1320 en nära löpare upp för lättaste laptop. Även om det inte slå ThinkPad X201 i viktklassen, de är bundna till makten. Båda har en avancerad i5-processor och en rejäl 4GBs DDR3 RAM-minne. Den Portege har sin styrka, dock. Först, det blev en något större skärm och tangentbord, mäta in med en 13,3-tums bredbildsskärm. För det andra ståtar en integrerad DVD-R-enhet, en sällsynthet i bärbara datorer av sin storlek. Och slutligen är det en betydande markdown från ThinkPad pris, men det är fortfarande dyrt på $ 1. 299.

  Aspire 1551

  En lätt och kraftfull bärbar dator behöver inte konkurs dig, och Acer Aspire 1551 är ett bevis på det här. På bara $ 499, det är en bråkdel av kostnaden av sina konkurrenter, även om det fortfarande rymmer en bra bit av makten. Dess dual-core processor kan hantera flera strömmar av information, precis som i5-serien. Dual-core är lite mindre effektiv i arbetet, dock. Aspire också skryta full HD på sin 11,6 "skärm, men återigen, det är värt att notera att Aspire skärm led den minsta av sina kamrater. Det ändå förblir en av de lättaste modellerna på bara 3,1 pounds.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur till återvinna en dator lösenord utan att radera den

Relaterade artiklar


 • hur man hämtar dbx filer
 • hur man ska hantera ett kuvert med HP LaserJet 1300
 • RAM vs videoupplösning
 • RAID striping vs spänner
 • Hur du kopierar MAC-adresser för andra datorer
 • hur man kopierar stora mängder data på en DVD för att säkerhetskopiera eget format
 • Hur fixar jag en HP dv6700 tangentbord?
 • Hur tar jag bort hårddisken från en Sony Vaio VGN-A230?
 • hur gör jag fylla på Lexmark X6575 bläckpatroner?
 • hur man kan bli av det automatiska fall av skrivare