Dator > ThinkPad X-serien tablett notebook funktioner

 • ThinkPad X-serien tablett notebook funktioner


 • Du behöver:
  liten Phillips skruvmejsel
  . Ersätter CPU fläkt.

  ThinkPad X-serien är en linje av pekdatorer tillverkade av Lenovo. Tabletterna är bärbara datorer som inkluderar en pekskärm och kan vrida för att kunna konfigureras till en touch-gränssnitt. X-serien vänder sig till affärsmän, fältpersonal, lärare och studenter. Dessa bärbara enheter har flera komponenter som främjar bärbarhet och effektivt genomförande.

  Yttre kännetecken

  Den bärbara datorn enkelt kan konverteras till tablet-läge genom att vrida skärmen och fäller tillbaka. Tabletten har också en digitaliseringspenna, vilket gör att du kan skriva direkt på skärmen. Pennan ingår också ett suddgummi på motsatta sidan till att ta bort handstil och gester. Palm-avvisande teknik ser till att handen inte störa pekskärmen. X-serien tablett innehåller också en fullstor, spillskyddat Thinkpad tangentbord, med den välkända TrackPoint pekdon.

  Rörlighet funktioner

  X-serien Tabletterna är lätta apparater, börjar vid 3. 57 pounds. Tabletterna stöder också upp till 10 timmars batteritid för ökad rörlighet. Tabletten kan ansluta till Internet via WiMAX, 3G, WLAN och mer, beroende på land. En stötsäker hårddisk, spilltåligt tangentbord och magnesiumlegering övre och nedre täcker skydda tabletten från elementen och naturligt slitage.

  Tillval

  Extra funktioner inkluderar multitouch panel, en nyare pekskärm teknik som möjliggör naturlig interaktion med digitaliseringspenna och fingrar. Multitouch kan användare använda två fingrar för att panorera, zooma, rotera, högerklicka och mer. Ett annat tillval är mycket ljusstark Outdoor panelen. Panelen kan du visa objekt på skärmen medan utsidan under soliga dagar. Panelen innehåller anti-reflekterande skikt som liknar optiska linser på SLR-kameror. De 1,2% reflektionsförmåga reflekterar bilderna på skärmen i stället för solens strålar. En fingeravtrycksläsare är en annan valfri funktion, som identifierar behöriga användare genom att erkänna deras fingeravtryck.

  Prestanda, egenskaper

  X-serien tabletten är kompatibel med Windows 7 Business Edition. Detta operativsystem från Microsoft innehåller visuell feedback för penna och finger-touch interaktion. I OS ingår även anpassningsbara penna flicks att svara korrekt på gester. Windows 7 förbättrar sitt erkännande av användarens handstil över tiden. X-serien tabletter är utrustade med Intel Core-processorer, med funktioner som Turbo Boost och Hyper-Threading-teknik. Tabletterna stöd för upp till 8 gigabyte DDR3 Random Access Memory (RAM).


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur du tar bort hårddisken från en thinkpad

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en diskettenhet till IDE
 • hur du tar bort hårddisken från en thinkpad
 • hur man fixar Logitech Marble Mouse i Firefox
 • hur man skapar flera partitioner
 • hur man kan förbättra en låg grafik poäng på 2,5 på en acer laptop
 • innebörden av äldre system
 • hur du ansluter till en LaCie mini Ethernet Disk över internet
 • överst laptop märken av 2009
 • specifikationer för inkörsport mx3414 slots laptop expansion
 • hur reparera en Acer 5100 laptop modem