Dator > Hur vet jag om mina USB-portar är 2,0 eller 1,1?

 • Hur vet jag om mina USB-portar är 2,0 eller 1,1?


 • Som mer avancerad kringutrustning och lagringsenheter använder Universal Serial Bus (USB) controller, en ökning i hastighet är nödvändig för att utnyttja den fulla kapaciteten för enheterna. Hastigheten på USB-styrenheten är särskilt viktigt för webbkameror, driver lagring och kommunikationsenheter. USB 2. 0 är mycket snabbare än den äldre USB 1. 0-teknik. Dessutom tillverkar många av USB-enheten nu kräva ett USB 2. 0-styrenheten att driva sin enhet. Innan du köper en anordning som är konstruerad för USB 2. 0, bekräftar den registeransvarige versionen på din dator.
  1
  Tryck på "Windows" och "R" samtidigt på tangenterna på tangentbordet. . . Detta visar en "Kör" rutan längst ned på skärmen.
  2.
  Skriv "Devmgmt. msc" i "Kör" rutan och tryck på "Enter". Detta öppnar Windows-komponent Enhetshanteraren.
  3.
  Dubbelklicka på "USB-styrenheter. " Detta expanderar en lista över USB-hårdvara och hamnar på ditt system. Leta efter ordet "Enhanced" på något av objekten i listan. Ordet "Förbättrad" referenser USB 2. 0. Om du inte ser ordet "Förbättrad" på någon av objekten i listan, använder du den äldre USB-teknik.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:min dator kommer inte att ansluta till min Kodak 3250 skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man överklockar en Pentium M med en 855-kretsuppsättning
 • Inaktivera automatisk uppspelning funktioner på en Western Digital Elements extern hårddisk
 • hur man installerar en QuickCam Pro 5000
 • Hur byter jag den bärbara skärmen på en Toshiba A135-s4527?
 • problem i en Cruzer Micro 8 GB
 • min dator kommer inte att ansluta till min Kodak 3250 skrivare
 • hur du byter bläckpatroner Epson
 • hur du tar bort trojaner från mac-äpple st
 • min Toshiba A70 kommer inte läsa SD
 • hur du installerar en kabel-kort