Dator > st bärbara datorer som är CS3 eller 4 kompatibel

 • st bärbara datorer som är CS3 eller 4 kompatibel


 • Adobe Creative Suites 3 och 4 är samlingar av design och webbpublicering program, inklusive Photoshop, Illustrator och Dreamweaver. Alla dessa program har olika systemkrav. För att säkerställa en viss laptop förmåga att köra hela sviten, specificerar Adobe det måste ha 512 MB RAM, 1 GB ledigt utrymme på hårddisken, grafikstöd för Shader Model 3. 0 och OpenGL 2. 0, QuickTime 7. 2 och en 1280 x 800 upplösning. Cnet rekommenderar en 2 GHz processor eller snabbare. Även om många bärbara datorer uppfyller dessa krav, fokuserar denna artikel på maskiner är särskilt lämpad för jobbet.

  Dell Precision M6500

  PC World ger Precision M6500 fyra och en halv av fem stjärnor, kalla det ett av den mest kraftfulla arbetsstationer på marknaden. Av intresse för användare som arbetar med bilder i CS3 eller CS4 är det faktum att, till skillnad från de flesta bärbara datorer är skärmen syns i en vinkel. Även den bärbara datorn uppfyller bara krävs 2 GHz processorhastighet, dess 1920 x 1200 bildskärmsupplösning väl överstiger CS4 krav, erbjuder över genomsnittet bildkvalitet.

  Asus U45Jc-A1

  på 2. 4GHz, har U45Jc-A1 mer än tillräckligt processorkraft för att köra antingen CS3 eller CS4. PC Magazine kallar det en "behörig kraftpaket," som anger dess förmåga att växla mellan de mer motorstarka Nvidia Geforce 310M-grafik processor och en mindre motorer integrerad grafikprocessor. Detta innebär att datorn kör mest högintensiva multimedia uppgifter Creative Suite krav utan att den växlar till en annan grafikprocessor för att minska energiförbrukningen vid tillfällen då högpresterande grafik inte är nödvändiga.

  Lenovo ThinkPad T410 2516AEU

  ThinkPad T410 2516AEU är en av de mer kompakta bärbara datorer som kan köra CS3 och CS4. Enheten väger in vid fem pounds och är endast 1,3 inches tjock. Vid 1GB har dubbla ungefär RAM krävs, och kan uppgraderas till 2 GB. År 2010 standarder, är detta inte så mycket, med tanke på det bärbara datorer som kan ha upp till 32 GB RAM, men om ditt huvudsakliga mål är att köra alla Creative Suite nedan CS5 är T410 2516AEU idealiskt för dina behov.

  HP EliteBook 8540w

  Enligt Notebook Review, är EliteBook 8540w skärm idealisk för redigering foton och dess Quadro FX 880 grafikprocessorn lämpar sig väl för grafisk design. Debatt Granskningsrapporter att skärmens kontrast och ljusstyrka är både över genomsnittet och att skärmen inte har den ljusa fläckar som normalt finns på laptop skärmar. Dess 2,66 GHz processor och 4 GB RAM överstiga väl CS4 systemkrav.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:funktioner i Pentium Pro

Relaterade artiklar


 • hur du ändrar partitionsstorlekarna i XP
 • hur man byter toner i en skarp MX-4501N
 • typer av skrivare och kostnad
 • hur man skriver ut en årskalender
 • hur man kan förbättra suddar på en LCD
 • hur du uppgraderar minnet i Linux
 • hur man använder ett POP3-kontakten på server 2003
 • Gatewaydatorn gt 5056 specifikationer
 • hur reparera ett nätaggregat i en bärbar dator
 • hur man fixar din Dell laptop laddare