Dator > asus 900 st specifikationer

 • asus 900 st specifikationer


 • Asus lanserade sin Eee (Lätt att lära sig, lätt att arbeta, lätt att spela) under 2007 med 700-serien. Under 2008 uppgraderat den raden med 900 Eee PC-modell. Asus fokuserade 900-serien på konsumenter som reser, arbetar på kaféer och vill ha en prisvärd, kraftfullt, lätt och liten dator tillgängliga för dem utan de nödvändiga ryggsmärta att större bärbara datorer är kritiseras för. Den ursprungliga Eee-serien bärbara datorer hade Asus version av Linux installerat på dem, men de 900 modellerna har möjlighet att Linux eller Windows XP.

  CPU och minne

  Intel Celeron-M 353 900 MHz processor är mer än tillräckligt kraftfull för att köra denna maskin. Det är inte avsedd för hög effekt computing utan istället för "frequent flyer" business människor i världen. Processorn har en single-core, 512 MB L2-cache och en 400 MHz front side bus. Den har även 1024 MB DDR2 667 MHz RAM. Enligt Laptopmag är detta tillräckligt för att driva slimmades version av operativsystemet och flera öppna program.

  Grafik och skärm

  Asus 900 är inte byggd för stora skärmvisning, men med en Intel GMA 900-video kort, 8. 9 tums skärm och maximal upplösning på 1024 x 600 är det bra nog för att se filmer och titta på foton på natten flyg, långritter bussen eller medan du smuttar på en chai latte på din favorit kafé.

  Mått och vikt

  Den verkliga bonusen i denna ultra-kompakta, lätta PC är dess storlek. Den 900 datorn är liten --- bara 8,9 inches bred och 6,5 inches lång med 1,4 inches tall --- och är lätt att passa in i en handväska, ryggsäck eller handbagage. Den väger endast 2,2 kg. med batteriet installerat och därmed inte innebära påfrestningar på ryggen eller benen när man har att bära den långa sträckor.

  Batteri

  En 4-cell, är 7,2 volt lithium-ion batteri standard i alla out-of-box modeller, dock kan du uppgradera den till en bättre batteri för en extra avgift. Notebook Review betygsatt batteriet vid ca 3,5 timmar under deras tester

  fysiska gränssnitt

  Det kommer med en överraskande antal portar och kontakter för en så liten maskin. Tre USB 2. 0-portar, en SD-kortplats, mikrofon och hörlursuttag, VGA-kontakt och en Ethernet-adapter. Medan bärbar, gör det också möjligt för alla typer av nätverk eller videokommunikation. Det har även en 1,3 megapixel webbkamera och en 802. 11 b /g trådlös adapter så allt du behöver är en hotspot för att få ansluten till Internet.

  Ytterligare info

  hårddisken är SSD (SSD-hårddisk ) så du behöver inte oroa dig för dataförlust om du stöta den (dock inte tappa den från bordet). Den har bara 20 GB lagringskapacitet, men fokus i denna maskin är inte lagring men bärbarhet och 12GB är tillräckligt för en 11-timmars transatlantisk flygning eller en helg borta i Bermuda där du behöver få lite arbete gjort, se en film, lyssna till din favorit MP3-filer, men inte vill släpa runt en större PC. Den har också en standard två års garanti.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur du tar bort HP Deskjet 5100-serien facket

Relaterade artiklar


 • HP 4000 specs
 • hur du skickar ditt moderkort för reparation
 • hur du ställer in RAID 0 i Windows Vista
 • den historiska bakgrunden av mikroprocessorer
 • hur du tar bort den främre skärmen montering på en Toshiba
 • hur man kör cpu barton kärna på en 266fsb moderkort
 • hur du installerar en andra Seagate Externa hårddisk
 • felsökning av en skrivare som är blekning på ena sidan av papperet
 • hur du kan få ett brev knapp tillbaka på en MacBook tangentbord
 • grafikkortet definition