Dator > HP Pavilion 3500 slimline dator specs

 • HP Pavilion 3500 slimline dator specs


 • Du behöver:
  bläckpatroner
  . Skrivarpapper.

  HP Pavilion 3500 är en stationär dator med en ny skrivbar DVD-enhet, dual-core processor och en stor hårddisk. Det släpptes 2008, och eftersom tekniken utvecklas så snabbt är det föråldrade på vissa sätt. Många datoranvändare är dock sannolikt att känna sig nöjd med alla Pavilion 3500 har dock och du har alltid möjlighet att uppgradera.

  Processor

  Pavilion 3500 har en AMD Athlon 64 X2 dual-core processor eller centralenhet (CPU). Processorn kan anses vara datorns hjärna, och är på många sätt är ansvarig för vilken hastighet datorn fungerar. Alla processorer som används för att bara ha en kärna, men det ständiga sökandet efter en snabbare CPU körde snart denna enda kärna till sin gräns. Dual-core processorer dubbla princip en dator produktivitet, och möjliggöra för fler processer per sekund. CPU-hastighet mäts i gigahertz (GHz), Athlon 64X2 processer data med upp till 2,8 GHz

  RAM

  RAM (Random Access Memory) fungerar tillsammans med processorn för att öka datorns hastighet. . The Pavilion 3500 levereras med 4 GB (gigabyte) DDR2 SDRAM. Synchronous Dynamic Random Access Memory (SDRAM) är den standard typ av minne som finns idag. "DDR" står för Double Data Rate, "DDR2" RAM körs med dubbla hastigheten av DDR. The Pavilion 3500 RAM är fyra gånger så snabbt som standard SDRAM.

  Lagring

  Pavilion 3500 har en 7200 RPM (varv per minut) 500 GB SATA-hårddisk för lagring. Fyllning ett så stort utrymme skulle vara mer av en utmaning än ett problem. Frekvensomriktaren kan överföra data med 3GB per sekund.

  CD /DVD-enhet

  Medföljer Pavilion 3500 är en 16x DVD-RW LightScribe SATA-enhet. Detta innebär att du kan skriva en DVD på 16X uppspelningshastigheten, och den läser DVD-skivor i samma takt. Du kan läsa och skriva CD-skivor vid 40X uppspelningshastigheten.

  Anslutningar

  Pavilion 3500 har en integrerad 56K-modem och en 802. 11 b /g trådlös USB-adapter-kort för trådlös anslutning. Det trådlösa kortet tillåter dataöverföringshastigheter på upp till 54 megabyte per sekund.

  Video

  Pavilion 3500 har nVidia GeForce 6150SE för grafik. Detta kan använda upp till 256 MB av ditt fordonsbaserade systemet minne till datorn grafik.

  Audio

  Pavilion 3500: s ljudkort är Realtek ALC 888S. Detta ger upp till sex ljudkanaler, surround som kan användas för att skapa ljud med rätt högtalare.

  Operativsystem

  Pavilion 3500 levereras med Windows Vista Home Premium med Service Pack 1. Du får också Windows Media Center. Du är inte bunden till Vista men, det är lätt att uppgradera till Windows 7.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:varför inte modern datorskärmar bränna?

Relaterade artiklar


 • Felsökning min mus som inte fungerar
 • vista kompatibel firewire-kort
 • problem med skyddsling 7010ct tangentbord
 • hur man installerar en licens terminal server på en Workgroup Server
 • den bästa SATA DVD brännare
 • hur docka en dator
 • hur man uppgraderar en unibody hårddisk
 • felsökning av en Toshiba Satellite Pro
 • Vista-kompatibel Canon-skrivare
 • vad är skillnaden mellan virtuella och verkliga minnesanvändning för Linux?