Dator > problem skanna dokument med en HP Scanjet 4.300

 • problem skanna dokument med en HP Scanjet 4.300


 • Med en skanner i ditt arbete eller hemma kontoret kan du konvertera tryckta dokument till elektroniska versioner för e-post eller för att lagra uppgifter. HP Scanjet 4300C släpptes i maj 2005. Den scannar med en standard upplösning på 600 punkter per tum och med en maximal upplösning på 1200 dpi

  Du behöver:.
  HP scanner programvara (medföljer skannern)

  . Problem: "Skannern svarar inte" eller "oidentifierat program Error"


  1
  Stäng av datorn. . Slå av strömmen på HP Scanjet 4300, och koppla bort den från systemet. Sätt på systemet igen och koppla in HP, sedan testa den genom att skanna en sida.
  2.
  Om felet kvarstår, kontrollera att USB-gränssnittet filerna är korrekt installerade på ditt system. Öppna Utforskaren genom att klicka "Start" och sedan "Alla program" och sedan "Windows Explorer". Bläddra till mappen "Windows \ System32 \ Drivers" och kontrollera att följande sex filer finns: Openhci. sys, Uhcd. sys, USBCAMD. SYS, Usbd. sys, Usbhub. sys och USBSCAN. SYS. Om någon av dessa filer saknas, packa rätt fil från Windows CD-ROM.
  3.
  Om du har ersatt systemfiler och skannern fortfarande ger "Scanner svarar inte" eller "oidentifierat program Error" fel, avinstallera och installera om HP-programvaran för skanning genom att först gå till "Start" och sedan "Kontrollpanelen" och klicka på "Lägg till /ta bort program. " Sätt sedan den medföljande cd-skivan från HP, och installera om programmet. Starta om datorn

  Problem:. Långsam scanning frågor


  1
  lämnar din dator på under lång tid utan att starta eller stänga av kan leda till minne läckage. . Med massor av tillgängligt minne hjälper ditt system process söker snabbt. Om genomsökningar tar lång tid, helt enkelt starta om.
  2.
  Om datorn är igång ytterligare programvara eller bakgrund programvara, medan scanning kan skannar vara mycket långsam. Stäng alla tydligen öppna program genom att högerklicka varje program i aktivitetsfältet och välja "Stäng". Om genomsökningar fortfarande är långsamma, kontrollera bakgrund program genom att trycka "Ctrl", "ALT" och "DEL"-knapparna på samma gång och klicka på "Aktivitetshanteraren. "
  3.
  Du kan också snabba upp ditt system (och därmed scan) genom att tömma papperskorgen och rensa ut tillfälliga Internet-filer och temporära kataloger (Windows /Temp).

  Problem: scannern stannar oväntat arbetar i Windows XP


  1
  Enligt HP: s webbplats, den ScanJet 4300C ibland fryser i Windows XP när de dök upp till arbetet när systemet startas. Detta beror på en Windows-inställning för att inaktivera USB-hubb när den inte används. Access "System Properties" genom att klicka på "Start" och sedan högerklicka "Den här datorn. "
  2.
  Klicka på fliken" Maskinvara "längst upp i fönstret och öppna" Enhetshanteraren ". Klicka på plustecknet bredvid" Universal Serial Bus Controller "för att öppna den . Högerklicka på "USB Root Hub" och välj "Egenskaper".
  3.
  Kontrollera "Power Management"-fliken. Om kryssrutan bredvid "Tillåt att datorn stänger av den här enheten för att spara ström "för närvarande är markerad, avmarkera det OK Du kan bli uppmanad att starta om systemet. . gör det
  .


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:Sony DDU 1615 specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur man kan återställa en Sony viao VGC-rc210g
 • acer aspire 1642z specifikationer
 • HP DL380 G6 specifikationer
 • hur man kan återställa en raderad hårddisk
 • hur man använder SD-kortplats i HP zt1000 bärbara datorer
 • hur man byter C-enheten med en kopia av C-enheten på en extern USB-enhet
 • hur man överklockar en bärbar dator processor
 • felsökning av en Canon BJC-85 bläckpatron
 • hur du uppdaterar en bios K7S5A moderkort
 • korrekt installation av en trådlös USB-mottagare tangentbord