Dator > hur man kopierar från en maträtt DVR till en bärbar dator

 • hur man kopierar från en maträtt DVR till en bärbar dator


 • Det innehåll som lagrats på en maträtt nätverk DVR är utformad för att visas på en TV. För att kopiera en video som lagrats på hårddisken till en bärbar dator, är en analog-omvandlare adapter krävs. Den analoga omvandlare adapter processer videon från skålen DVR och omvandlar den till en digital fil som den bärbara datorns operativsystem kan förstå. Förfarandet kräver inga ytterligare program sedan analog-konverterare adapter omfattar programmet i inköp samt få ljud-och videokablar som också krävs.

  Du behöver:
  analog omvandlare adapter
  . Kompositkabel.
  Ljudkabel.
  Installationsskivan.


  1.
  Anslut ena änden av en kompositvideokabel till sammansatt video på skålen DVR. Anslut den andra änden av komposit kabeln till komposit kontakten på analog-konverterare adapter (till exempel Roxio Easy VHS till DVD analog omvandlare adapter --- se Resurser för mer info).
  2.

  Anslut den röda och vita RCA-kontakter i ena änden av ljudkabeln i röda och vita RCA-utgångar på baksidan av skålen DVR. Anslut de röda och vita RCA-kontakter i den andra änden av ljudkabeln i de röda och vita RCA-kontakter på analog omvandlare adaptern.
  3.
  Sätt i den medföljande installationsskivan i skivan kortplats av den bärbara datorn, om det inte finns någon skiva kortplats, mata ut skivfacket, placera skivan i facket och stäng facket. Vänta tills ikonen för skivan visas på skrivbordet. Dubbelklicka på ikonen på skivan för att öppna sina fönster.
  4.
  Dubbelklicka på installationsprogrammet inuti fönstret för att starta installationen. Följ instruktionerna för att slutföra installationen. Högerklicka på skivan ikonen och välj "Mata ut" från popupmenyn. Ta ut skivan ur skivfacket eller mata ut skivfacket, ta ut skivan och stäng facket. Starta om datorn.
  5.
  Sätt i USB-kontakten på analog-konverterare adaptern till en USB-port på den bärbara datorn. Välj den analoga programmet omvandlare adaptern från undermenyn som dyker upp efter att ha klickat på "Start"> "Alla Program. "
  6.
  Namn videon som ska kopieras från skålen DVR till den bärbara hårddisk i "Name" textfältet högst upp i programmets skärm. Klicka på knappen "Nästa".
  7.
  Välj "Composite" i listan över "Video" val på den nya skärmen. Klicka på knappen "Nästa". Välj "Stereo" eller "Vänster /Höger" från listan med "Audio" val på den nya skärmen. Klicka på knappen "Nästa".
  8.
  Sätt på skålen DVR med sin fjärrkontroll. Välj "DVR"-knappen på fjärrkontrollen. Välj det videoklipp som du vill kopiera i listan över presenterade val. Tryck på "Välj"-knappen på fjärrkontrollen för att starta videon spelas upp.
  9.
  Tryck på "Record"-knappen på analog-konverterare adapter programmets skärm. Tryck på "Stop" knappen när videon har spelats upp. Klicka på knappen "Nästa". Välj "Desktop" från "Platser" i rullgardinsmenyn i fönstret som visas. Klicka på "Spara" knappen längst ner i fönstret.
  10.
  Vänta en kopia förloppsindikator visas på analog-konverterare adapter programmets skärm och fyller i från vänster till höger. Avsluta programmet när kopian förloppsindikatorn har helt fyllas i. Avsluta programmet. Vrid skålen DVR av. Koppla bort kablarna från skålen DVR och analog omvandlare adaptern. Ta bort analog-konverterare adapter USB-kontakt från den bärbara datorns USB-port.

  Tips och varningar


 • Videoupplösning från en kompositkabel inte blir lika hög som från en digital kabel som en HDMI-kabel.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:tigerdirect information

Relaterade artiklar


 • Hur du kalibrerar ett CF-18 pekskärm
 • hur man tråd en hane till hane usb kabel
 • hur man hämtar data från en hårddisk
 • Hur hotswap I DVD och hårddisk på Lenovos t61p?
 • hur man kan jämföra cpu processorer
 • Hur definierar jag 4-i-1 PC Card-kort?
 • Pentium D 940 specifikationer
 • specifikationer för Compaq Armada 1592dmt
 • lösningar för en flyttbar hårddisk backup
 • hur du öppnar ett fall IBM skrivbord