Dator > hur man installerar ett ASUS Silent Knight på ett Asus M2N-E SLI moderkort

 • hur man installerar ett ASUS Silent Knight på ett Asus M2N-E SLI moderkort


 • Asus Silent Night är en eftermarknad CPU-kylare för gamers, överklockare och entusiaster hårdvara. Installera CPU kylaren är förmodligen den svåraste delen av en anpassad dator bygga, och det är inte lättare genom att lägga till en överdimensionerad kylare som denna. Innan du försöker en installation, måste du vara väl förtrogen med datorns maskinvara och uppgraderingar PC i allmänhet, om du inte bygga datorn du arbetar på, det är nog bäst att lämna det till en tekniker. Du måste noggrant placera datorns hölje för att få bästa vinkeln och hävstång för varje steg.

  Du behöver:
  Custom-monterade PC
  . Asus M2N-E SLI moderkort.
  Asus Silent Night CPU-kylare.
  Liten Phillips skruvmejsel.
  Termisk pasta.
  Mynt eller rakblad.


  1.
  Stäng av datorn och ta bort alla ström-och datakablar. Placera datorn på en ren och stabilt bord. Använd stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna på vänster och höger rensluckor på plats. Ta bort både skivor och lägg dem åt sidan.
  2.
  Ta bort lager skruvarna CPU kylare från Asus M2N-E SLI moderkort med fingrarna eller stjärnskruvmejsel. Observera placeringen av monteringshålen. Ta bort kylarens kontakten från moderkortet, dra beståndet svalare ut och ställ den åt sidan.
  3.
  Hitta AM2 fram-och bakstycke stöd i Silent Knight detaljhandeln förpackning. (Det finns sex olika uppsättningar av plattor totalt-Se till att du har AMD plattorna socket AM2 Inga andra skyltar kommer att arbeta med din Asus M2N-E SLI moderkort. . ) Skruva fast ryggstödet plattan i stöd hålen på baksidan av moderkortet, direkt bakom CPU viken. Försök inte att borra egna hål, bara använda dem som redan anges i moderkortet
  4
  Skruva den främre plattan på plats runt toppen av CPU bukten. . . Om det finns några inre kraft eller datakablar i närheten av processorn viken, flytta dem åt sidan eller koppla dem. Anteckna rätt plats för senare montering.
  5.
  Ta bort alla torkade termisk pasta från toppen av processorn med ett mynt eller rakblad. Placera en ärtstor droppe färskt termisk pasta ovanpå processorn.
  6.
  Ställ Silent Knight kylaren ner på CPU, anpassa kontakt plattan med CPU sig själv och monteringshålen med motsvarande hål på plåten. Skruva fast kylaren på monteringsplattan. Anslut kylaren nätsladden på plats på moderkortet.
  7.
  Byt intern effekt eller datakablar bort under installationen. Placera höger och vänster paneler tillgång tillbaka på plats och ersätta sina skruvar. Sätt tillbaka alla ström-och datakablar till datorn och slå på den.

  tips och varningar


 • Asus Silent Knight är flera gånger större än ett bestånd AMD CPU kylare. Det kanske inte passar i mindre datorlådor och stora grafikkort och andra delar som en eftermarknad Northbridge kylare kan vara oförenlig med kylaren i vissa konfigurationer.
 • Du kommer att behöva lägga datorn på olika sidor för olika steg: skruva tillbaka plattan på kräver baksidan av moderkortet för att möta upp, frontplattan kräver framsidan av moderkortet för att möta upp, etc. Var mycket försiktig när du flyttar din dator. Om församlingen är för tung för dig att säkert hantera ensam, kanske du vill ta bort moderkortet och montera kylaren separat, eller be en vän om hjälp.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:msi vr340 specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur man kopierar från en diskett till en Micro Drive
 • specifikationerna för en Lexmark 4270
 • Hur kuvert jag skriva ut med en HP Deskjet f4200?
 • Pentium D 940 specifikationer
 • gateway fx specifikationer
 • min Tungsten E är inte ansluta med Acer laptop
 • hur säkra en Belkin Wireless Notebook Card
 • DDR RAM information
 • hur man installerar en skrivare till ett trådlöst d-länk
 • hur du lägger till RAM-minne till en D600