Dator > hur du ställer in en Lexmark X6170

 • hur du ställer in en Lexmark X6170


 • Korrekt att ställa in din Lexmark X6170 multifunktionsskrivare kommer att få allt igång smidigt så du kan börja använda den. När du har tagit enheten ur lådan och monterade alla dina kablar, kan installationsprocessen verka lite skrämmande i början, men kommer det faktiskt bara ta några minuter, beroende på de närmare detaljerna om vad det är som du vill . göra med din nya enhet

  Du behöver:
  Telefonsladd (beroende på konfiguration, mellan 1 och 3)
  . Telefonjack.
  USB-kabeln.
  Ledig USB-port på datorn.
  Bläckpatroner.
  Blank papper.
  X6170-installationsskiva.


  1.
  Placera X6170 enheten bredvid datorn på en stadig yta nära ett telefonjack. Även om det kan teoretiskt sett gå på golvet är det bäst att lägga det någonstans lite mer upphöjd.
  2.
  In ena änden av en telefonsladd till telefonjacket på väggen, och sätt in den andra änden i X6170: s vägguttag port. Om du kommer att använda en telefon med X6170, mata in en andra sladden till telefonen på baksidan av enheten och sätt in den andra änden av sladden till telefonen. Anslut strömkabeln i väggen ut uttaget.
  3.
  Öppna upp på X6170, där skannerbädden är. Bläcket vagn bör rulla på plats. Öppna skannerstödet. Detta är en liten spak som håller skannern upp medan toppen är öppen. Se till att bläcket är installerat. Om det inte är, skjut färgpatronen i den färgade kortplatsen och tryck tills det klickar på plats. Då skjuter den svarta bläckpatronen i den svarta bläck kortplats (de är märkta och färgkodade så att du kan hitta var och en) och tryck ned den tills den snäpper på plats. Stäng skannerstödet och skannern. Anslut USB-kabeln till USB-porten på skrivaren och anslut den andra änden till din dator.
  4.
  Sätt in tomma papper i skrivaren facket och anpassa den till höger, där liten spak är att stödja papper. Använd spaken för att skjuta på pappret till så lämnade den passar i tätt och inte flytta.
  5.
  Sätt i skivan som följde med X6170 i cd-enheten. Windows bör hitta skivan och starta installationen automatiskt. Följ bara anvisningarna på skärmen för att installera programvaran. Skrivaren är nu helt inrättas.

  Tips och varningar


 • Om du planerar att använda ett modem eller telefonsvarare i samma linje som den du har anslutit X6170 till, ansluta den andra kabeln (den inkopplad i X6170: s telefon-port) till enheten och sedan använda en genomslaget från enheten för att ansluta till din väggen. Det X6170 bör alltid anslutas direkt till vägguttaget, om möjligt.
 • Anslut inte alltför många enheter samtidigt till samma telefonjack. Det X6170 fungerar bäst när du lämnar det som den enda enheten ansluten till ett telefonjack. Men om du måste ansluta andra enheter i, se till att minimera deras antal, eftersom varje ytterligare enheten kan försämra linjekvalitet, vilket gör det mer problematiskt att skicka fax från ditt X6170.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man använder en bildskärm på en HP Pavilion Elite m9250f

Relaterade artiklar


 • HP dx2200 Microtower specifikationer
 • hur du anpassar ett asus netbook
 • hur du kan få ett brev knapp tillbaka på en MacBook tangentbord
 • hur man installerar ett grafikkort på en dator
 • hur gör jag fylla på Lexmark X6575 bläckpatroner?
 • hur du hittar logiska diskar
 • HP F4280 specifikationer
 • hur man reparera en Compaq Presario V500
 • hur du ändrar inställningarna på en lenovo pekplatta
 • Hur man överför från en Xilisoft iPad till en dator