Dator > Vilken typ av skrivare och högtalare gå med en Dell?

 • Vilken typ av skrivare och högtalare gå med en Dell?


 • Potentialen för skrivare och högtalare arbetar med Dell varumärke datorer beror mer på datorns operativsystem än varumärket och tillverkar dessa kringutrustning. För de flesta Windows-operativsystem, ett brett utbud av skrivare finns som både Dell varumärke och inte är från Dell varumärke. Högtalare som passar rätt port på datorn tornet är vanligtvis "plug and play", vilket innebär att dessa periphreals kan vara inkopplad och användas omedelbart utan nödvändig installation av drivrutiner.

  Dell Märke Skrivare

  Dell V313 allt-i-ett-skrivaren erbjuder möjligheten att skriva ut samt skanna och kopiera något pappersarbete som krävs. Den levereras också med en enkel att använda funktionalitet som gör det möjligt att bläddra flyttbara media, t. ex. SD-kort och skriva ut filer direkt från dem. Denna enhet skriver ut 33 sidor per minut i svart bläck, eller 30 sidor per minut i färg. Även alla kablar finns i rutan för anslutning till datorn, kommer särskilda ledningar måste köpas för saker som direkt-från-kamera utskrift.

  Dell Brand Högtalare

  Dell AX210 USB stereohögtalarsystem kommer du att kunna spela upp ljud från alla Dell-dator som har en ledig USB-port på datorn tornet. Boxen innehåller två smala mattsvarta högtalare och alla nödvändiga kablar. Dessa högtalare är inte en jack i kontakt personliga hörlurar till, men de erbjuder en mute-knappen på baksidan och en volymratten på framsidan. Strömbrytaren är placerad på baksidan. Dessa högtalare kontakten i datorn och kräver en oberoende strömförsörjning, exempelvis från band som levererar ström till datorn.

  andra märken Skrivare

  Hewlett Packards Deskjet 3000 skrivare erbjuder trådlös uppkoppling, så att du kan överföra bilder och nödvändiga filer direkt till skrivaren utan att behöva koppla in den i din dator. Drivrutinerna för detta system enkelt arbeta med alla Dell-dator som kör en lämplig Windows eller Apple operativsystem. Bläcknivån övervakas kontinuerligt och visas kontinuerligt på LCD-skärmen sitter på framsidan av bildskärmen. Denna skrivare skriver ut 20 sidor per minut i svart bara och 16 sidor per minut i färg.

  andra märken Högtalare

  Logitech Z130-högtalarna erbjuder både USB och standard högtalare anslutningsportar i rutan. Dessa skinande svarta högtalare visa en liten hörlursuttaget på höger sida högtalaren, samt en strömbrytare och volym ratten på samma låda. Dessa högtalare måste anslutas till en strömkälla samt i datorns torn.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:grafikkort som är kompatibla med Quadro NVS 285

Relaterade artiklar


 • de bästa ställena att köpa en bärbar dator
 • hur man stänger av den knapp på en bärbar dator
 • hur du uppgraderar minnet i Linux
 • Inaktivera flödeskontroll på ett nätverkskort
 • information om delar av en dator
 • hur man fixar din Dell laptop laddare
 • multiscan G500 specifikationer
 • Vilka är komponenterna i en BNC kontakt?
 • specifikationer för micron transport GX3
 • Hur byter jag Intel Pentium MMX med en Intel Pentium 4?