Dator > Tektronix G35 specifikationer

 • Tektronix G35 specifikationer


 • Du behöver:.
  kryssmejsel

  Tektronix G35 är en kraftfull allt-i-ett nätverk testverktyg, som används för att testa mobil-och nätverksenheter på olika nätverksprotokoll och laster. Det stöder över 3. 000 nätverksprotokoll, inklusive 3G gränssnitt, och kan simulera en hel bredbandsnät av trafiken. Enheten är anpassad för varje applikation och användarens behov.

  Fysiska egenskaper och Power

  Tektronix G35 enheten är ca 13 och en halv inches tall med locket på, 14 och en halv inches bred och 19 inches djup, och väger 26 och en halv pounds. Den använder en 350 watts AC nätaggregatet. Det innehåller en färgskärm och tangentbord. Den bärbara versionen har fem platser för test styrelser och rackmonterad version har 13 platser. I båda versionerna, är en av öppningarna tas upp av huvudprocessorn styrelsen.

  Test Forum och programvara

  G35 är helt anpassningsbart med olika tester styrelser, så en rad olika konfigurationer finns tillgängliga. Den mottagande processorkort använder en högpresterande Intel-processor och minst 1 GB RAM. Operativsystemet är en inbäddad version av Windows XP. Det viktigaste ombord omfattar fyra USB 2. 0-portar, en DVI-I-anslutning och fyra Gigabit Ethernet-gränssnitt, som är bakåtkompatibel med 10/100 Base-T-nät. Test styrelser finns för E1 och T1 överföringshastigheter. Varje styrelse kommer med två simulering uttag som ansluter med hjälp av en 15-stifts DB-kontakt, var och en innehåller två sändare och fyra mottagare för E1/T1 signaler. Varje styrelse kan simulera på fyra separata portar eller simulera på två och övervaka på två. Gigabit Ethernet-kort har två Gigabit Ethernet-portar för att testa IP-baserade nät. Systemet stödjer över 3000 nätprotokoll som används i mobila nät, och en mängd programvaror finns tillgängliga för att hantera olika behov. Du bör kontakta en återförsäljare för detaljer om specifika hård-och mjukvarulösningar, eftersom systemet är anpassat för varje applikation.

  Test

  Systemet kan utföra funktionstester på särskilt protokoll lager, eller hela noder nätverk och delsystem, som samt testa interoperabilitet mellan olika nätverkstekniker och testa kapaciteten av en enda nod. Det genererar simulerade användare trafik såsom tal från ljudfiler lagras i systemet, liksom video och andra typer av data. Övervakningen verktyg har filter som kan ställas in att hitta just den information du behöver, och hela sessionen kan lagras för offline analys. Förutom ANGIVITS skript, den programvara ger användaren en grafisk miljö där du kan dra och släppa simulering element som datakällor och generatorer paket i ett flödesschema gränssnitt och anpassa varje del av testet.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur du skannar med Toshiba e-STUDIO 655 på en Mac

Relaterade artiklar


 • hur man använder systemet RAM-minne som grafikminne
 • specifikationer för Compaq Armada 1592dmt
 • hur man fixar Netgear kort med begränsad nätverksåtkomst på dell laptop
 • intern RAID-lagring kontra extern nas
 • hur man ansluter en pro KVM-switch
 • problem med skyddsling 7010ct tangentbord
 • hur man överklockar Pentium 4-processor
 • hur du ansluter en 9-polig RS232 till en USB-
 • hur man överklockar en AMD 3500
 • hur du optimerar ett externt modem