Dator > vanliga problem med MacBook

 • vanliga problem med MacBook


 • Macintosh-datorer är kända för att vara användarvänlig för icke-tekniska konsumenter. . Men även om Apple-datorer får lysande recensioner från användare och publikationer industrin, är de inte immuna mot defekter och andra frågor. Datoranvändare som äger en Apple MacBook bärbar dator kan uppleva vanliga problem i samband med maskinerna.

  Sleep Frågor

  Vissa användare kan få problem med MacBook går ner i viloläge oväntat eller inte kommer ur viloläge. MacBook bärbara kan gå in i viloläge om de är staplade på varandra, enligt Apple. Detta beror på den magnetiska brytare i den inaktiva botten datorn aktiverar magnetkontakt i toppen aktiva datorn.  Ibland MacBook-datorer inte kommer ut ur viloläge när strömmen knappen trycks in. Locket stängs, åter öppnar datorn och trycka på startknappen igen kan väcka datorn. Om datorns batteri är låg, ansluta MacBook till en strömkälla för att försöka väcka maskinen. Du kan också hålla ner strömbrytaren för att tvinga en omstart. Om det fanns program öppna innan datorn gick i viloläge med arbete som inte sparats, kommer uppgifterna att försvinna i en påtvingad omstart.

  Strömadaptrar

  Problem med en nätadapter kan leda till en dators batteri inte att få ut och eventuell förlust av makt till MacBook. Det kan vara enkla lösningar på problem strömadapter. Utloppet används kan vara felaktiga eller det kan vara smutsig kontakterna på adaptern. Om du ändrar försäljningsställen och rengöra adaptern och fortfarande har problem kan problemet vara relaterat till skicket på adaptern. Gummiskyddet på adaptern kan försämras eller det kan helt enkelt vara defekt. En Apple-plats eller auktoriserad leverantör kan utvärdera nätadaptern. MacBook ägare kan vara berättigade till en fri ersättning även om deras garanti har gått ut.

  Defekta batterier

  En defekt batteri laddas inte MacBook, inte kommer att erkännas av datorn eller kommer inte att hålla så länge som det borde. Du kan kontrollera batteriets informationen i Systeminformation för att diagnostisera problem. Du kan visa profiler genom att klicka på Apple i upp till vänster på sin dator, välja "Om den här datorn" och sedan klicka på "Mer info. "Kontrollera cykeln räkna, skick och fulladdat detaljer kapacitet. Cykeln räkna är hur många gånger har batteriet laddas. Den fullständiga laddningskapacitet är kapaciteten mycket ett fulladdat batteri. Om den bärbara datorn är fortfarande under garanti, cykeln räkna är under 300, är det full laddning kapacitet under 3000 och villkoret säger "Kontrollera batteriet," Apple kommer att byta batteri gratis. Om cykeln är över 300, måste du byta ut batteriet själv.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:Vilka är de snabbaste processorer på marknaden idag?

Relaterade artiklar


 • hur man installerar ATI Radeon och inaktivera Intel
 • eMachines m5300-serien specifikationer
 • hur man återställer tiden på en Xerox 5638
 • hur du uppdaterar en laptop grafikkort
 • Lägga till extra interna SATA-diskar
 • hur man kan felsöka ett grafikkort
 • hur man uppgraderar en Compaq sr1103wm moderkort
 • hur du ställer in HP Jetdirect 300 skrivarservrar
 • hur man byter en Western Digital logikkortet
 • Outlook Express kommer inte att öppna efter byte indentities