Dator > problem med stora bildskärmar

 • problem med stora bildskärmar


 • Utvecklare, kreativa proffs och spelare har alla varit kända för att använda notoriskt stora datorskärmar och även koppla dem samman för att skapa en gigantisk bildskärm. . Har dock tjusningen av stor bildskärm nu överskridit till massorna som en stor andel av befolkningen är alltid att vilja för de hetaste och nyaste av teknik. Att köpa en stor datorskärm, dock kan leda till framtida problem.

  Hälsa

  tittar på en datorskärm hela dagen avsevärt kan stam din syn eller möjligen ge dig huvudvärk, illamående och yrsel. Andra faktorer, såsom belysning och miljö, bidra till att dessa symtom, storleken på din datorskärm spelar en betydande roll. Stora datorskärmar kan sträcka ögonen, särskilt eftersom de vanligtvis är placerade på samma avstånd som mindre skärmar, när de borde placeras längre bort. Dessutom har en stor skärm storlek innebär också att det perifera seendet är ständigt på jobbet för att se entre programfönster eller dokument, som ofta leder till allvarliga huvudvärk.

  vikt /storlek

  bor i lägenhet och de som bor i små utrymmen kommer troligen att få svårt att hitta en praktisk plats för en stor datorskärm. Storlekar kan köra så stor som 70 inches, vilket kräver ytterligare utrymme på skrivbordet. Dessutom kan vikten på stora datorskärmar gör dem svåra och farliga att flytta eller hänga. Dessutom kräver en stor bildskärm mer läsavstånd än en mindre och det betyder att du kommer att behöva extra breda skrivbordet eller utrymme för att scoot din stol tillbaka.

  Pris

  En stor bildskärm kan kosta allt från $ 2. 000 till $ 11. 000 (september 2010) beroende på storlek och kvalitet, vilket gör att köpa en en seriös satsning. Tyvärr, om du inte är ute efter att bryta banken måste du göra en kompromiss i antingen storlek eller kvalitet som både är viktiga avgörande faktorer i stor datorskärm pris.

  Kollar små bilder

  En av de största problemen som sker med en stor datorskärm är att de små bilderna kan se taggiga ut. En större datorskärmen innebär en högre upplösning och en högre upplösning behöver högre upplösning bilder och video. Detta innebär att stora monitorer är mindre än optimalt för att surfa på Internet, de flesta foton online är optimerade för webben i små storlekar som 600 av 400 pixlar, vilket inte är bäst på en stor datorskärm

  Energiförbrukning Även om tillverkar tar många steg för att skapa energisnåla tekniska produkter, är verkligheten den att en större skärm drar mer ström än en mindre av samma fabrikat. Med tanke på att denna extra effekt kan lägga upp på din elräkning, investera i en stor datorskärm är inte precis en "grön" idé.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:döda hårddiskåterställning

Relaterade artiklar


 • hur man kan öka minneskapaciteten på en laptop moderkort
 • Hur byter jag en skärm i en Sony viao VGN-S360?
 • hur man ska lösa en cyklisk redundanskontrollen
 • specs på en thinkpad A20
 • kan damm på mina fans i min datorproblem orsak?
 • grafikkortet definition
 • hur man installerar en 1TB 7200rpm SATA 6,0 Gb / s intern hårddisk
 • hur man installerar RAM på en Toshiba Satellite
 • hur reparera ett nätaggregat i en bärbar dator
 • Hur du tar isär en Acer monitor