Dator > hur man installerar en HP återställningsskiva på hp dv 8300 CTO

 • hur man installerar en HP återställningsskiva på hp dv 8300 CTO


 • Hewlett Packard introducerade HP DV8300 CTO laptop precis innan lanseringen av operativsystemet Windows Vista. Av den anledningen den bärbara datorn levereras med både Windows XP och Vista konfigurationer. Om du har stora Windows problem med en DV8300 CTO laptop, med hjälp av återställnings-CD för att installera Windows och den ursprungliga programvaran kan hjälpa i många fall. Även den bärbara datorn levererades med olika versioner av Windows, återställa operativsystemet är detsamma för båda lägena

  Du behöver:.
  HP skivor systemåterställning (tillval).
  Extern hårddisk eller USB-minne.

  Återhämtning från Hard Drive Recovery Partition


  1.
  Stäng av DV8300 laptop, sedan på den igen på. Så fort du ser HP-logotypen skärmen, tryck på "F11" på tangentbordet.
  2.
  Vänta på HP Recovery Manager för att starta. När du uppmanas att säkerhetskopiera användare filer till en extern enhet, se till att du har en extern hårddisk eller USB-flash-enhet ansluten till den bärbara datorn, följ sedan instruktionerna för att säkerhetskopiera filer. Om du inte vill säkerhetskopiera användare kan du klicka på "Skip"-knappen.
  3.
  Klicka på "Ja" alternativet på skärmbilden för bekräftelse när du blir tillfrågad om du är säker på att du vill återställa DV8300 CTO laptop till fabriksinställningar.
  4.
  Vänta på HP Recovery Manager att formatera den viktigaste partition på hårddisken och installera om Windows och andra standard program.

  5.
  Tryck på valfri tangent på tangentbordet när du uppmanas att starta om HP DV8300 CTO laptop. När datorn startas om, låt den starta upp Windows normalt. Följ instruktionerna på skärmen i Windows för att anpassa inställningarna och konfigurera din bärbara dator för användning.

  Återställa den bärbara datorn med personlig återställnings-cd/dvd


  1.
  Ström på datorn , och omedelbart in den första räddnings-CD i den optiska enheten i DV8300 laptop. När du uppmanas att trycka på valfri tangent på tangentbordet för att starta från CD /DVD-enheten.
  2.
  Vänta på återställnings-CD för att kopiera filer till din bärbara hårddisk. Det kan ta flera minuter för verktyget att kopiera filerna som behövs för att påbörja återhämtningsprocessen.
  3.
  Klicka på "Avancerade alternativ /System Recovery", klicka sedan på "Nästa" för att starta Recovery Manager.
  4.
  Följ instruktionerna på skärmen för att säkerhetskopiera data filer till en extern hårddisk eller en enhet. Alternativt klicka på "Skip" Om du inte vill spara filerna.
  5.
  Följ instruktionerna på skärmen för att installera Windows på din huvudsakliga hårddisk partition. Recovery Manager kommer då installera om Windows och andra standard programvara. Klicka på valfri tangent för att starta om datorn efter klar återhämtningsprocessen.
  6.
  Låt DV8300 att starta upp i Windows, följ sedan anvisningarna på skärmen för att anpassa datorn. Starta om datorn om du uppmanas att göra det.

  Tips och varningar


 • Försök inte att återställa DV8300 CTO laptop utan att först ansluta nätadaptern. Om du gör det, och batteriet dör under indrivning, återställningen kommer att misslyckas.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:Hur uppdaterar jag MSI K9VGM-v bios?

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en Lexmark E250dn
 • hur man installerar en grafikdrivrutin
 • hur man berättar när en PagePro 1350W har slut på bläck
 • hur man uppgraderar en VGN-n230e usb
 • hur man hittar en hög kvalitet DVD-R skiva
 • Vilka är de tre lamporna på naturliga Keyboard Elite nyckel layout?
 • hur man kan bli av det automatiska fall av skrivare
 • hur du uppdaterar en laptop grafikkort
 • vad är dual channel DDR SDRAM?
 • hur man upptäcker en display adapter