Dator > hur man bygger en bra speldator

 • hur man bygger en bra speldator


 • Bygga en bra spel maskin som överstiger det lägsta kraven på den särskilda spel maskinen kommer att spela. Inga två spel har samma behov och att bestämma vad som ska placeras i ett nytt spel dator är det viktigt att beakta de program det kommer att köras. Markera delar i varje kategori från inom intervallet av de som uppfyller minimikraven och ligger inom budgeten. Tänk att mjukvaruföretag har troligen att komma ut med några ytterligare krav för nästa utgåva av sin programvara.

  Du behöver:
  CPU
  . Kylfläns och fläkt.
  Moderkort.
  RAM.
  Grafikkortet.
  Hårddisk.
  Optiska enheten.
  Case.
  Strömförsörjning.
  Monitor.
  Tangentbord.
  Mus.
  Högtalare.
  Power skydd.
  Operativsystemet.
  Anti-statiskt armband.
  Skruvmejsel set.
  Nylon buntband.

  välja komponenter


  1.
  Skaffa ett detaljhandeln boxed CPU som har fyra eller sex kärnor och har en effekt på 2,5 GHz eller mer och kommer med en kylfläns och fläkt kombination som tillhandahålls av tillverkaren. Köpa ett moderkort som erbjuder flera SATA och USB-portar, stöd för minst 16 GB RAM-minne, och har två eller fler PCIe 2. 0 x16 platser som stöder antingen SLI eller CrossFire X grafikkort teknik. Köpa minst 4 GB RAM i hög densitet moduler för att möjliggöra enkel uppgradering.
  2.
  Förvärva en eller flera videokort med minst 1 GB RAM och en hög hastighet betyg som stödja flera tekniken grafikkortet från moderkortet. Köp en hårddisk med 2 TB lagringsutrymme och en optisk enhet med flera format.
  3.
  Köp ett fall som har plats för alla nuvarande och potentiella framtida komponenter och en stor nätaggregat med minst 500 watt för att matcha. Skaffa en bildskärm, tangentbord, mus och högtalare för att matcha önskemål av användare. Köp en våg undertrycka utlopp band eller ett batteri backup-system som levereras med ett skydd garanti för poster ansluten till den. Skaffa en 64-bitars version av ett operativsystem att använda på system som stöds av de spel som kommer att spelas.

  Building System


  1.
  Anslut krokodilklämman på anti-statiskt armband till ren metall i målet. Sätt i processorn i sockeln på moderkortet genom att höja låsspaken och anpassa stift 1 på processorn med stift 1 på uttaget som anges på varje med en liten trekantig märkning nära stift 1. Fäst kylfläns och fläkt till moderkortet gör att den är centrerad över chipet och gör även kontakt med den.
  2.
  Installera RAM-moduler på moderkortet genom att rikta den lilla knappen skåran i modulens med viktiga fliken i kortplatsen och skjuta sedan varje modul rakt in i fattningen och tillämpa även kraft till plastclips klickar på plats.
  3.
  tillbaka den bakre porten ansikte plattan på fallet med den nya plattan som följde med moderkortet. Visuellt anpassa moderkort med ärendet att se till att metall standoffs är uppradade med hålen på moderkortet och att det står kvar för varje hål och inget extramaterial. Sätt moderkortet i ärendet genom att skjuta den bakre portarna långsamt i den bakre porten frontplattan var noga med att hålla metallflikarna från böjning i och fastna i hamnarna. Sänk styrelsen på standoffs och säkra varje dödläget med en matchande skruv.
  4.
  Montera enheterna i målet och bifoga de uppgifter kablar från enheterna till moderkortet. Fäst selen fallet kablarna till moderkortet för att tillhandahålla anslutningar för kraft-och reset-knappen, frontpanel USB och ljudportar och andra nödvändiga anslutningar. Installera strömförsörjning i fallet och fäster makt till moderkortet, enheter och till grafikkortet om det behövs. Bunt lösa sladdar tillsammans försiktigt med nylon buntband och stäng systemet efter en slutlig kontroll.
  5.
  Fäst bildskärm, tangentbord, mus och högtalare. Anslut strömkablarna i vägguttaget band eller batteribackup och kraft på datorn. Placera disken operativsystemet i den optiska enheten och väljer att starta från CD /DVD om det behövs. Fortsätt med installationen av operativsystemet genom att följa anvisningarna från programvaran. Installera drivrutiner och uppdateringar när operativsystemet laddas.

  Tips och varningar


 • antal kärnor i processorn är ofta inte lika viktigt som hastigheten för många spel som inte är optimerade för flera processorer. Köpa den snabbaste processorn är inte ofta värt de extra pengar när något långsammare modellerna är halva priset på den nyaste versionen och springa nästan lika fort. Retail boxed CPU kosta något mer än OEM-versioner, men kommer med ett godkänt kylfläns och fläkt och har även en treårig garanti. OEM CPU inte har en fläkt och levereras med ett års garanti. Mer RAM är bättre än snabbare RAM och den snabbaste RAM är endast nödvändigt vid överklockning av systemet.
 • flesta komponenter i datorn kan skadas av statisk elektricitet och du ska bära en anti-statiskt armband. Stiften på processorn kan böjas mycket lätt att förstöra chipet i processen. Installera alltid operativsystemet patchar och uppdateringar innan du installerar någon annan programvara. Kör systemet i flera dagar innan överklockning moderkortet för att undvika att göra permanenta skador på komponenterna.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man ansluter en diskettenhet till IDE

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort standard minne från en Toshiba Satellite a6
 • Hur berätta om alla processorer arbetar på Intel i7
 • Hur man återskapar en Western Digital hdd
 • problem med Seagate 1,5 TB extern hårddisk
 • hur man byter Ethernet-uttaget på en Dell C810
 • hur man rengör en OKI Printing Solutions c5150 trumma
 • hur man överklockar min ATI X1950 grafikkort
 • hur man återställer bläck i en Officejet
 • Hur sätter jag upp en Wi-Fi-kort?
 • Hur konvertera en KVM-switch för usb