Dator > hur du tar bort skärmen på en lenova X60 Tablet

 • hur du tar bort skärmen på en lenova X60 Tablet


 • Laptop skärmar ofta sönder, och /eller sluta fungera. Detta beror främst på att LCD-skärmar har en mycket bräcklig konstruktion. Det är möjligt att reparera skada på skärmen när det händer till ThinkPad X60. Men oavsett om du ersätter själva skärmen, eller reparera den elektriska komponenter som makt skärmen, måste du veta hur korrekt att ta bort skärmen från datorn. Om du gör det kräver att du helt isär din ThinkPad display panel

  Du behöver:.
  Kryssmejsel.
  Platt skruvmejsel.
  Antistatiskt armband.


  1.
  Stäng av datorn. Koppla bort alla kablar och /eller enheter från datorn. Placera sedan den bärbara datorn nedåt på en plan yta. Orientera datorn så att framkanten är riktad framåt.
  2.
  Skjut batterispärren knappen till höger för att frigöra batteriet ur facket. Ta ut batteriet ur sitt fack i det övre högra hörnet. Ta bort alla Phillips-skruvarna från den bärbara datorn botten hölje.
  3.
  Placera den bärbara datorn ansikte upp, och sedan öppna i teckenfönstret så långt som möjligt. Ta tag i nedre kanten av tangentbordet montering, och skjut tangentbordet mot dig för att lossa tangentbordet från den bärbara datorns hölje.
  4.
  Luta tangentbordet uppåt tills bandkabel är tillgänglig från undersidan av tangentbordet. Koppla bort kabeln från moderkortets kontakt och sedan ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  5.
  Koppla bort alla kablar som sträcker sig från den bärbara datorns övre höljet till moderkortet. Den övre höljet är den viktigaste plasthölje som döljer och skyddar ovansidan av moderkortet.
  6.
  Tryck ner den bakre kanten av det övre höljet att frigöra den från den bärbara datorns bas . Ta tag i främre kanten av det övre höljet och luta den uppåt i 30 till 45 graders vinkel. Ta försiktigt bort den översta höljet från den bärbara datorn.
  7.
  Leta reda på trådlösa kortet i det nedre högra hörnet på den bärbara datorn. Koppla de två antennkablarna från kortet. Ta sedan bort de två Phillips-skruvar säkra det trådlösa kortet på plats. Luta kortet uppåt i en vinkel, och sedan ta bort den från den bärbara datorn.
  8.
  Ta bort de två Phillips-skruvarna från den bärbara datorns baksida, där alla data, makt och nätverk hamnar finns. Koppla bort LCD flatkabeln som sträcker sig från den vänstra sidan av skärmen till moderkortet. Ta bort Phillips-skruvarna säkra kabeln till moderkortet.
  9.
  Lyft försiktigt displayen från den bärbara datorns bas. Placera den på en plan yta med skärmen vänd uppåt.
  10.
  Ta bort gummiskyddet skruven täcker och Phillips-skruvarna från displayen panelens front. Frontpanelen är frontluckan på displayen församling. Ta bort frontpanelen från displayen församlingen.
  11.
  Ta bort de tre gummi skruven täcker från höger och vänster sida av displayen. Ta bort Phillips-skruvarna avslöjas av skruven täcker. Dessa skruvar fast LCD-skärmen i teckenfönstret.
  12.
  Ta tag i nedre kanten av LCD-skärmen. Luta den uppåt tills baksidan av skärmen är tillgänglig. Koppla bort alla kablar från baksidan av skärmen. Ta bort LCD-skärmen från displayen.

  Tips och varningar


 • Använd ett antistatiskt armband för att hindra betydande elektriska skador på din bärbara dator under demonteringen förfarandet.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:Samsung 941bw övervaka specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur man tråd en kylfläkt
 • hur du skannar ett dokument med en Scanjet 5000
 • magnetband utrymme vs hårddiskutrymme
 • hur man installerar sony pc fläkt 1-787-085-11
 • vad är RAM-minne på en Compaq 7000-serien oss dator?
 • hur man tilldela knapparna på Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000
 • hur man byter Toshiba Qosmio G25 LCD
 • specifikationer för Apple m8536
 • Hur gör jag minnesförändring video på en HP G60?
 • hur du ställer in dubbla hårddiskar