Dator > hur du ansluter z5500 högtalare till en Mac pc

 • hur du ansluter z5500 högtalare till en Mac pc


 • Logitechs Z5500 högtalare kan ge hög kvalitet surroundljud från datorn. Du kan också ansluta högtalarna till en dator eller till en DVD-spelare eller spelkonsol för att användas som en hemmabio ljudsystem. Signalen är fördelat på sex olika talare, däribland fem viktigaste kanalerna och en subwoofer. Effekten förvandlar helt datorns ljud, speciellt när du tittar på film eller spelar spel. Den Z5500 leder signalen från datorn till en separat styrenhet, så att du kan ändra inställningar utan att lämna din plats.

  Du behöver:
  1 /8 tum till Toslink-adapter
  . Toslink optisk kabel.
  Tillval:.
  Skruvmejsel.
  Drill.
  Wall ankare.
  Skruvarna.


  1.
  Ordna högtalarna innan du ansluter dem med varandra och din Mac. Placera subwoofern på golvet nära datorn skrivbord. Ställ in vänster och höger satellithögtalare på vardera sidan av bildskärmen och vinkla dem mot din plats. Placera den rektangulära centerhögtalare framför din plats, antingen över eller under bildskärmen. Placera de bakre satellithögtalarna bakom dig. De bör vara ungefär samma avstånd ifrån varandra som de främre högtalarna, vinklad mot din plats. Placera styrenheten på skrivbordet.
  2.
  Montera högtalarna på väggen, om du vill, genom att vrida högtalarstativen 180 grader och skruva dem i väggen genom hålen i läktaren. Använd väggankare för att säkra skruvarna.
  3.
  Anslut högtalarna till rätt uttag på subwoofern. Centerhögtalaren ansluter till centerkanalen Jack, ansluter den främre vänstra högtalaren till vänster Jack, och så vidare. Anslut subwoofern till styrenheten med den medföljande seriella kabeln. Anslut strömkabeln på subwoofern i ett AC-uttag.
  4.
  Anslut den fyrkantiga optiska i uttaget till den optiska utgången på din Mac med en Toslink optisk ljudkabel. En optisk kabel kan överföra flerkanaligt surroundljud med en enda anslutning. Mac Pro stationära datorer har en fyrkantig optisk utgång på baksidan. Andra Intel-baserade Mac-datorer, t. ex. iMac och alla Apple bärbara datorer, använda en kombination 1 /8 tum stereo och optiska utgång. I detta fall ansluter en mini-till-Toslink-adapter till 1 /8 tum hörlursuttaget på datorn och anslut sedan Toslink-kabel till adaptern.
  5.
  Sätt på subwoofern och styrenhet. Ställ omkopplaren på baksidan av styrenheten till "6 kap. Direct" inställning.
  6.
  Tryck på "Input"-knappen på framsidan av styrenheten för att gå igenom ingående kanalerna. Tryck på knappen tills den optiska ingången är vald.

  Tips och varningar


 • Experimentera med hur olika högtalare arrangemang ljud innan du monterar högtalarna på väggen.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:kan du slå på en dator utan en cpu?

Relaterade artiklar


 • Vilka är de tre lamporna på naturliga Keyboard Elite nyckel layout?
 • steg-för-steg instruktioner om hur man bygger en dual-core dator
 • hur du ställer in det bästa ljudet på min HP dv 7-1247 laptop
 • hur man ställer wifi effekt på en asus notebook
 • Datorn strömförbrukning samtidigt bort
 • hur man byter hårdvara efter att ha upplevt en konventionell minnesläcka
 • Om Gateway laptop skärm ersättning
 • hur man installerar ett msi moderkort
 • Processor: Dual vs quad
 • hur man öppnar en Compaq Presario 2100