Dator > felsökning av en skrivare som är blekning på ena sidan av papperet

 • felsökning av en skrivare som är blekning på ena sidan av papperet


 • Som du skriver ut dokument på datorns skrivare, många inre delar slits ut med tiden och behöver bytas ut, inklusive skrivarens toner /bläckpatroner, vältar, fixeringsenheten /trumma enheter och andra komponenter. Ett problem kan uppstå när du skriver ut dokument är toner /bläck ljusare på ena sidan av dokumentet. Den bleknar kan öka speciellt om du skriver ut flera dokument efter varandra. Problemet beror på flera orsaker, men du kan lösa dessa problem genom felsökning frågan innan skrivaren till service.

  Du behöver:
  Shop handduk eller trasa
  . Latexhandskar.
  Toner /bläckpatron (er).

  Ändra Papperstyp och testa


  1.
  Tryck eller vända skrivarens "Power" byta till " På "position om du har din skrivare avstängd. Öppna skrivarens pappersfack (er) och ta bort eventuellt papper. Placera bort papperet åt sidan.
  2.
  Ladda ny kopiator eller laserskrivare papper. Ibland Toner /bläck-fading problemet beror på skrivaren innehåller fuktigt, grov eller fel papper.
  3.
  Öppna datorns paket ordbehandling. Klicka på "File" och "Öppna". Navigera till ett dokument som innehåller minst en hel sida med text eller grafik.
  4.
  Klicka på "File", "Skriv ut" och "OK" för att skriva ut dokumentet. Om utskriften fortfarande innehåller blekning på ena sidan, fortsätt till nästa avsnitt.  Om dokumentet skrivs ut korrekt, så att papperet du placeras vid sidan lufttorka, om det visar sig fuktig. Kasta papper om det är grovt, fel typ av papper till skrivaren, för tjock, för tunn eller annan typ av papper som inte fungerar.

  Kontrollera Toner /bläckpatron (s)


  1.
  Tryck eller vända skrivarens "Power" byta till "På" om du har din skrivare avstängd. Titta på skrivarens skärm eller dess ljus status för en "Low Ink" meddelande om en patron behöver bytas ut.
  2.
  Öppna skrivarens toner /bläckpatron dörren. Använd latexhandskar och ta bort tonerkassetten med butik handduk eller trasa. Dra tonerkassetten längs spåren inuti skrivaren eller tryck nedåt på framsidan av bläckstråleskrivare patron och dra upp på patronen.  Kassetten kan innehålla bläck fragment och du inte vill få bläck på händerna eller kläder.
  3.

  Skaka tonerkassetten försiktigt från sida till sida för att omfördela tonern om du använder en laserskrivare.  Om du använder en bläckstråleskrivare, kan du inte omfördela bläck eftersom det är flytande. När en bläckpatron blir lite bläck, ersätta det med ett nytt genom att placera den nya kassetten i sin vagn och trycka ner på baksidan av patronen.
  4.
  Sätt din laserskrivare s patronen i toner facket. Stäng skrivarens toner /bläckpatron dörren.
  5.
  Skriv ett test dokument som i föregående avsnitt.  Om utskriften fortfarande innehåller blekning på ena sidan och du använder en laserskrivare, ersätta din laserskrivare: s tonerkassetter enligt ovan och skriv ut dokumentet på nytt.  Om blekning är fortfarande pågår, samråda med en dator /verkstad till din skrivare service.

  tips och varningar


 • Om du märker en stor samling av toner /bläck fragment inuti skrivaren, ta bort bläcket fragment med en liten dator vakuum och skriva ut en testdokument som ovan.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:den bästa 30 "monitorer

Relaterade artiklar


 • hur du infogar en hot pluggable disk i en Dell 4600-server
 • Hur man återskapar en Toshiba Satellite A10
 • hur du kan få en skiva i ett SD-kort
 • Outlook Express kommer inte att öppna efter byte indentities
 • hur man byter hårdvara efter att ha upplevt en konventionell minnesläcka
 • okidata B6300 specifikationer
 • hur man skriver ut på Epson papper med Canon i9900
 • de sex delar av en dator
 • Hur får man en Microtek scanner för att arbeta i Vista
 • Dell Axim X51 funktioner