Dator > felsökning av en Western Digital hdd

 • felsökning av en Western Digital hdd


 • En Western Digital HDD (hårddisk) ansluts direkt till en dator (antingen internt eller externt), vilket ger dig la lagring under vad datorn redan har. Även om du inte ska köra in på alltför många problem med Western Digital hårddisk, uppkommer inte enstaka problem och tvingar dig att felsöka situationen och avgöra exakt vad som orsakar problemet med enheten

  Du behöver:.
  Driver installations-cd.


  1.
  Kontrollera kabelanslutningen löper från Western Digital (WD) hårddisken till datorn, om föraren är externa. Om enheten inte är externa, påverkar detta sammanhang inte det.
  2.
  Installerar det medföljande drivrutinerna på datorn. Utan drivrutiner installerade systemet inte kan detektera den anslutna hårddisken. Att göra det, infogar Driver installationsskivan, följ sedan instruktionerna i installationsguiden för att helt ställa in drivrutinen på systemet. Nedladdning av drivrutiner (om du inte har installationsskivan) är också möjlig. Navigera till hårdvara tillverkning sidan, välj "Support", och väljer sedan "Downloads" (den exakta formuleringen kan skilja sig något). Välj den modell av enhet du har, klicka på länken för att få förarna. Dubbelklicka på den nedladdade filen för att ladda installationsguiden, följ sedan samma anvisningar medan du gör med på installationsskivan.
  3.
  Starta om datorn systemet. Ibland hårdvara inte starta upp korrekt, så att starta om systemet korrigerar dessa frågor.
  4.
  Kontrollera enheten för att se lagringsutrymme är fortfarande tillgänglig. Om inget rum är kvar du får ett felmeddelande om detta (du får detta meddelande när du försöker spara information till enheten och det finns inte rum). Om du får detta meddelande, kontrollera hur mycket utrymme kvar på enheten klickar du på "Start", "(My) datorn" och högerklicka på den enhet ikonen och välj "Egenskaper". Ett fönster laster med all information som lagras på skivenheten och mängden lagringsutrymme.
  5.
  Kör Windows Disk Defrag verktyget på din dator. Detta går ett diagnostiskt skanna över enheten och avgör om någon död områden av enheten finns. Klicka på "Start", "Alla program", "Tillbehör" och sedan välja "System Tools" och slutligen "Disk Defrag. "Klicka på" Analyze "för att skanna. Du kan inte göra något åt döda utrymme på enheten, men att veta hur stor del av enheten är död är till hjälp, eftersom det ger dig en bättre läsning om vad den faktiska lagringen utbud av frekvensomriktaren .


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man installerar HP patroner LaserJet med smart utskriftsteknik

Relaterade artiklar


 • är renoverade datorer säkra?
 • hur man demonterar en n5010
 • förklaring av återhämtning hårddiskar
 • hur man tar betalt en IPAD batteri
 • hur man överklockar ett ATI 9800 Pro
 • hur du ansluter Compaq 6510b till en extern TV
 • hur man ansluter en LCD-TV för en datorskärm
 • Inaktivera Intel ombord efter att ha installerat ATI Radeon PCI-E
 • felsökning av en SimpleTech extern hårddisk
 • problem med skyddsling 7010ct tangentbord