Dator > den bästa färdiga datorer

 • den bästa färdiga datorer


 • Du behöver:
  Computer
  . Minnesmoduler.

  Även den bästa datorn för dig beror på din avsedda användning är det möjligt att göra en allmän lista över de bästa färdiga datorer från vilka du kan välja den som bäst passar dig. De flesta datorer som gör detta klipp är hög spec'd, vilket innebär att de har den snabbaste, bästa hårdvara och kan utföra mycket komplicerade operationer snabbt. Men en del av datorerna finns också mindre för dem som söker bärbarhet och användarvänlighet.

  Desktop: Compaq Presario CQ5210F

  rankad som den bästa stationära datorn genom ConsumerSearch. com ger Compaq Presario CQ5210F användare möjlighet de önskar. Designad för dem som har de kunskaper och färdigheter för att få ut det mesta av en dator, stoltserar 5210 AMDs väl betraktas Athlon X2 dual-core processor, 3 GB minne, en 500 GB hårddisk och bra övergripande resultat. Den enda kon är nedslående grafiken, vilket innebär att denna dator är inte ett bra val för spelare eller som är intresserade av multimedia eller video-och fotoredigering.

  Multimedia Redaktör: Mac Pro

  Det är välkänt inom digitala medier cirklar som om du vill bli allvar med att skapa och redigera video och foton, måste du arbeta på en Apple-dator. Mac Pro är Apples high-end maskin, med ett stort fall som håller alla typer av kraftfulla komponenter. Vidare är maskinen helt anpassningsbar, vilket innebär att du kan beställa allt specifikationer du behöver för din användning-en ovärderlig bekvämlighet som sparar tid uppgradering och justeringar efter köpet. För denna makt och bekvämlighet, men betalar du en rejäl pris.

  Laptop: Våren 2010 Apple MacBook Pro

  Apple tar kakan här igen, erbjuder otroligt hög prestanda MacBook Pro. Kan bättre än många stationära datorer, kommer MacBook Pro laptop packad med upp till 4 GB minne och en 2,66 GHz i7 processor. Minnet och processorn kan enkelt uppgraderas, och maskinen är vacker och lätt. Den höga prislappen är den uppenbara nackdelen, men detta kompenseras av den imponerande prestanda för maskinen och intuitiv design av Apples produkter och programvaror.

  Best Value Desktop: Gateway SX2840-01

  Låt inte denna lilla maskin lura dig-det rymmer en allvarlig punch. Om $ 800 utan skärmen ger denna datorn du imponerande hastighet och hög specifikationer med utmärkt riktmärke poäng, överglänser alla andra maskiner i sin klass. Trots att det förutsägbart faller kort som ett spel eller redigering maskinen, detta är datorn för att få för ditt dagliga arbete. Det ger dig zip du önskar och möjlighet att enkelt uppgradera, allt i en petite paket.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:Felsökning USB-enheter

Relaterade artiklar


 • hur man skriver ut i fullfärg
 • hur ta reda på om en dator stödjer USB 2.0
 • hur man demonterar en n5010
 • hur du använder min iMac 24,5
 • hur man berättar när en PagePro 1350W har slut på bläck
 • hur man överklocka i7
 • hur du ansluter till en LaCie mini Ethernet Disk över internet
 • hur man uppgraderar minnet i Windows XP
 • den bästa detaljhandeln bärbara datorer
 • jämförelse av T1 och kabel internet service